reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
niunia90 zgrabny i malutki ;-) ja też aż tak dużego nie będę miała

co do rozstępów,moze się pojawią,ale małe i zapewne znikną,mojej siostrze już nic nie widać by je kiedykolwiek miała ;-)

ale wam dziewczyny zazdroszczę... ja się ciągle staram... już się nie mogę doczekać kiedy też będę mogła się pochwalić swoim brzuszkiem...

Macie śliczne brzuszki

ale wam dziewczyny zazdroszczę... ja się ciągle staram... już się nie mogę doczekać kiedy też będę mogła się pochwalić swoim brzuszkiem...

Macie śliczne brzuszki
Doczekasz się doczekasz. Ja też czekałam prawie dwa lata. Zobaczysz trzeba wierzyć i cierpliwie czekać. No i wiem że to wkurzające, bo sama tego nie lubiłam słuchać trzeba czasami odpuścić. To jest stara prawda i trzeba do niej dorosnąć, a reszta w rękach Boga. No może dla spokoju zbadać hormony i do dzieła.

reklama
Do góry