reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Jestesaniolkiem - Wygladasz super! Rzeczywiscie szkoda, ze nie mozesz tak teraz wyjsc na zewnatrz...
Ja mialam to szczescie ze w najwiekszych upalach [sierpien] bylam w 8 miesiacu, i latalam w sukienkach ;-)

No jestesalniołkiem z brzusiem Ci do twarzy :)) Ślicznie no i figurka Twoja rewelacyjna :))
Asheara ale Ciebie chyba nikt nie pobije, zdjęcie Twojego brzusia poprostu mnie zszokowało!! Miałaś naprawde przecudny brzusio :))) Jak dla mnie super!

Artystka - Dziekuje :*
Milo jest powspominac brzuszek...

25 i 40 tydzien :tak:
111lx.jpg

pomyslec, ze Damian ma juz 2,5 miesiaca... niewiem kiedy to zlecialo... jeszcze tak niedawno turlalam sie z tym wielkim brzuchem :-D

Hehe aż miło popatrzeć. Ja niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciązy a tu już 28 tydzień :)) Hehe ;] Więc czas leeecii szybciutko. Mam nadzieje że szybko zleci i wreszcie swojego skarba zobacze :))

reklama
Do góry