reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

img0822ri.jpg

reklama
Malwina91 ojej i moje zdjęcie nawet ;D gdzie Ty je wynalazłaś ;) dawno to było teraz moja córcia ma 7 miesięcy.
Na pewno doczekasz się takiego brzuszka. ;)) ja w 35 tyg. miałam 2 razy większy niż na tym zdjęciu . ;) :tak:

mi będzie brakować kopniaczków :tak: już teraz zaczyna mi ich brakować,bo jest ich znacznie mniej,maluch już tak nie szaleje jak kiedyś,bardziej się wierci i rozpycha w ciasnej już dla niego macicy,ale i tak nie planuje więcej dzieci.Jedno do kochania mi wystarczy i nie wiem jak z nerwami bym dała radę w kolejnej ciąży,chociaż jak będzie wpadka kiedyś to 2 dziecko-czemu nie :-) ale świadomie to chyba się nie zdecysuje :rofl2: jedna strata pozostawiła ślad w psychice...

reklama
Do góry