reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Emejj Myślę że nie ma powodu do niepokoju. czytałam tyle wypowiedzi i artykułów i nawet sam lekarz mi mówił że nic się nie stanie maluszkowi. Dzidziuś jest tak zabezpieczony w Twoim brzuszku że takie drobne uderzenie na pewno nie spowodowałoby zadnego uszkodzenia. Mysle ze powinnas spac spokojnie a jesli chcesz poprostu byc w 100% pewna to powiedz lekarzowi o tym na wizycie ale mysle ze powie Ci dokladnie to samo co ja. Glowa do góry:)

reklama
nie martw maleństwo jest bezpieczne, od takich lekkich uderzeń chroni go płyn owodniowy. ja sama wpadłam w panike jak przy wychodzeniu z wanny pośliznełam się i upadłam na kafelki na tyłek na szczescie. ale maluszek ładnie się ruszał i wszystko było ok, no moze oprocz bolu pleców i tyłka :-D

ja w 8 miesiącu,byłam takim grubaskiem,że jak siegałam coś z szafy i robiłam obrót to z całej siły uderzyłam się w klamkę od szafy. Brzuch miałam cały siny. Bardzo sie wystraszyłam. Na szczęscie dzieciątko jest naprawdę chronione. Mojemu nic się nie stało-a uderzenie było naprawdę mocne.

to żeby cie pocieszyc to tez dodam, że dwa razy wyladowalam na tylku z nogami u góry i jest ok :), a o klamki o drzwi tez mi się ostatnio zdarza zachaczac tym wielkim brzuszkiem i to dosc mocno. Biedne te nasze dzieciatka

attachment.php

16 tydzień 6 dni

reklama
Do góry