reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

No to mi szybko wywaliło :-D Ale może teraz będzie rósł wolniej, sama nie wiem. Co będzie to będzie. A jak było u Ciebie kochana?

zastanawiałam się czy dobrze,że tak późno mi wyskoczył :-)obawiałam się,że jak późno zacznie rosnać tzn.dopiero gdy dziecko będzie intensywnie rosło to wyskoczy mi pełno rozstępów,ale jestem w ponad 30 tygodniu i znalazłam tylko 2 i to malutkie,ale jeszcze zostało trochę czasu do 24 października więc kto wie...
trochę sobie powspominam...
to jest fotka z 31.05.09r
był to gdzieś 16 tydzień ciąży

a to z dzisiaj:
dzisiaj mam 33w4d licząc wg usg które miałam ostatnio

Ostatnia edycja:
reklama
Brzuszki cudne :tak:

Saleminko... widze, ze siedzisz czesto na forum, dlaczego nie udzielasz sie u Nas.. w pazdziernikowkach 2009? Zapraszam ;-)

Więc pokaże i moj brzucholek.
36 tc.
Boczkiem :
30259879.jpg

i od przodu: czyli mniej ciekawa wersja.. nad pepkiem mnie niedlugo rozerwie :/ na zdjeciu nie widac bo odbil sie mi tam flesz, ale pojawily sie rozstepy i strasznie boli...
38811184.jpg

A co do wielkosci brzucha... to i mnie "wysadzilo" pozno..
to fotka z 20 tygodnia.
clipboard01vv.jpg

Pozdro :)

cześć dziewczyny, jakiś czas temu pisałam tutaj u was chwaląc wasze brzuszki i jednocześnie zazdroszcząc... niebawem sama będę mogła zamieścić zdjęcie swojego brzuszka :) póki co jest za mały ;)

Ostatnia edycja:
picture10157.jpg

a to moj w 7 tygodniu ...
ja tam strasznie szybko zaczelam tyc....
ale ponoc to bardzo normalne dla kobiet z duzo niedowaga :)... nawet 20kg moge przytyc :).... a biust teraz mam male C, a mialam male A :D!!!

a teraz to juz mnie skora swedzi a to dopiero 8tc

A ja właśnie słyszałam całkiem odwrotną opinię, ja mam niedowagę 169 cm i ważyłam 50 kg. jestem w 17 tygodniu i położna powiedziała mi, że maksymalna waga to 9 kg. Szczupłe podobna nie tyją tyle co grubsze...A a do dzisiaj przytyłam tylko 2 kg:) I położna powiedziała, że jest ok., w sam raz:)

reklama
Witam was!
Dziewczyny śleczne te wasze brzuszki są mam wielką nadzieję że niedługo będę mogła wam pokazać swój brzusio
Pozdrawiam ciepło

Do góry