reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
6d1283ff5beead43.jpg

Mój wielki brzuchol:sorry:

Saleminka a niedawno pamiętam jak czekałaś aż brzuszek ci urośnie śliczny jest taki zgrabny malutki ja miałam dużo większy a teraz to jakbym arbuza połkneła:-)

marika22 wystrzelił mi ten brzusio w ekspresowym tempie :-) ciekawa jestem ile maluszek ma wagi,ale tego dowiem się dopiero 3 września na usg :-)

tu trochę objedzona jestem i dlatego taki wielgachny :-D

Ostatnia edycja:
Kochane,

jestem tu nowa... dopiero się staram... ale nie mogłam sie oprzeć i muszę Wam powiedzieć, ze Wasze brzuszki są PIĘKNEEEEEE!!!!:-)

reklama
Jak dojdę do tego jak się wstawia zdjęcia to pokażę wam mój brzuszek.Dla mnie jest on ogromny,ale jak widzę inne ciężarne to czuję sie jakbym była dopiero gdzieś w 6 miesiącu....:-D

Do góry