reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

A ja jeszcze nie mam brzuszka... ot, cośtam w obwodzie może więcej (3-4cm), ale brzuszek gdzieś się chowa. W sumie 14sty tydzień dopiero. Z pewnoscią pojawi sie w maju :)

reklama
Ja też tak czekałam na brzuszek aż w końcu sie pojawił :-) ale najbardziej nieumiałam sie doczekać pierwszych ruchów dzidzi i czułam je bardzo wcześnie bo już w 15 tygodniu:-) suuuuuper uczucie

hehe to tak jak mi wywala brzuchol po śniadanku :tak:
Tak sobie epomyślałam,że niebawem nadejdzie dzień,że brzuszek wyjdzie mi po śniadanku i już taki zostanie :tak:
ale jestem już spokojna co do brzuszka,wczoraj miałam usg i wiek dzidzi wg usgto 11w4d a miało być 11 ;-) ale maluszek miał 43mm więc dlatego brzusia jeszcze u mnie nie widać,ale szalał strasznie i coś pomiędzy nogami zobaczyłam wraz z moją lekarką,może będzie tosiusiak w przyszłości,bo spore to ma :laugh2::rofl2: i się odwrócił do nas plecami hehe a potem nogi na głowe chciał założyć :-D mam nadzieję,że teraz będzie już dobrze.
Poprzednią dzidzię straciłam w 7,4 wg usg w dniu zabiegu taki pomiar wyszedł.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry