reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

A ja jeszcze nie mam brzuszka... ot, cośtam w obwodzie może więcej (3-4cm), ale brzuszek gdzieś się chowa. W sumie 14sty tydzień dopiero. Z pewnoscią pojawi sie w maju :)

reklama
Ja też tak czekałam na brzuszek aż w końcu sie pojawił :-) ale najbardziej nieumiałam sie doczekać pierwszych ruchów dzidzi i czułam je bardzo wcześnie bo już w 15 tygodniu:-) suuuuuper uczucie

hehe to tak jak mi wywala brzuchol po śniadanku :tak:
Tak sobie epomyślałam,że niebawem nadejdzie dzień,że brzuszek wyjdzie mi po śniadanku i już taki zostanie :tak:
ale jestem już spokojna co do brzuszka,wczoraj miałam usg i wiek dzidzi wg usgto 11w4d a miało być 11 ;-) ale maluszek miał 43mm więc dlatego brzusia jeszcze u mnie nie widać,ale szalał strasznie i coś pomiędzy nogami zobaczyłam wraz z moją lekarką,może będzie tosiusiak w przyszłości,bo spore to ma :laugh2::rofl2: i się odwrócił do nas plecami hehe a potem nogi na głowe chciał założyć :-D mam nadzieję,że teraz będzie już dobrze.
Poprzednią dzidzię straciłam w 7,4 wg usg w dniu zabiegu taki pomiar wyszedł.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry