reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

dziekuje dziewczyny :) ..andzia111a Ty od ktorego tygodnia juz widzialas ruchy malenstwa?

Trudno powiedzieć ale gdzies ok 22 z tym ze o dużo mniejszym natężeniu i niecodziennie , już myślałam że mały leniwy po tatusiu:-D a tu taka niespodzianka z jego strony , teraz myśle że może ma brzuszkowe adhd:-D:-D.
A ty asiulka jeszcze masz czas , nacieszysz sie z pewnością kopniakami .

reklama
szłodziutki brzusioooooooo Marika.....oj kiedy to mój taki był malusi hihihi...a teraz mam taaaaaaaki duży hihihi i ruchomy cały czas....buziaki:-D

szłodziutki brzusioooooooo Marika.....oj kiedy to mój taki był malusi hihihi...a teraz mam taaaaaaaki duży hihihi i ruchomy cały czas....buziaki:-D

jeszcze troche i rodzimy,życze miłego rozwiązania:tak:ps.a co urodzisz ,imie już masz;-)och ja nie mogę się doczekać mojej drugiej ciązy:-)

ale Wam zazdroszczę brzuszków,ja jestem dopiero w 11 tygodniu i 1 dniu i nic nie widać,jestem po jednym poronieniu więc panikuje i codziennie patrze na brzuch i czekam aż cosik się pojawi ;-)
Ale widzę,że różnie brzuszki się pokazują,jedne w 12 tyg mają już brzuszek,a inne w 13 nie mają nic,więc jest to dla mnie pocieszenie jakieś :tak:

Pamiętam jak moja siostra była w 9 miesiącu-brzuch gigant,szkoda że nie mam jak wrzucić jej fotki,ale ogromny miała :tak:

Ja z natury jestem szczupła,ale w ciąży to kilogramki mi same wpadają.

a ja jestem w 16t i prawie nic.jak ktoś nie wie,że jestem w ciąży to nie zauważy.wieczorem troszkę brzuszek widać,ale to tak jakbym zjadła większą kolację:):-)ale za to wiem jaka płeć:)fakt tylko na 80%zobaczymy czy się sprawdzi.:tak:

a ja jestem w 16t i prawie nic.jak ktoś nie wie,że jestem w ciąży to nie zauważy.wieczorem troszkę brzuszek widać,ale to tak jakbym zjadła większą kolację:):-)ale za to wiem jaka płeć:)fakt tylko na 80%zobaczymy czy się sprawdzi.:tak:

ja rano mam płaski i to po siku
kilka dni temu -to co odstaje to tłuszczyk ;)

a po śniadanku taki jest:

reklama
Do góry