reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
mam nadzieje ze moge do Was dolaczyc :)

dziewczyny super macie brzuszki ja postaram sie tez wrzucic swoja fotke :)

Pewnie że możesz dołączyć, witamy!!! No i pokazuj swój brzuszek!!! Ja swój chciałam pokazać ale mi się aparat rozładował i dopiero jak naładuję to zrobię nową fotkę i wrzucę. A teraz mala szaleje niesamowicie bo zjadłam z łakomstwa jednego (ale za to podwójnego) marsa :-D A tak w ogóle to widzę ze nasze córcie będą mialy na imię Julka :-) Pozdrawiam!

Pewnie że możesz dołączyć, witamy!!! No i pokazuj swój brzuszek!!! Ja swój chciałam pokazać ale mi się aparat rozładował i dopiero jak naładuję to zrobię nową fotkę i wrzucę. A teraz mala szaleje niesamowicie bo zjadłam z łakomstwa jednego (ale za to podwójnego) marsa :-D A tak w ogóle to widzę ze nasze córcie będą mialy na imię Julka :-) Pozdrawiam!

Jak tylko znajde chwile na aparat to wkleje swoj. Moja bryka nie milosiernie i sie rozciaga ciasne juz pewnie biedulce sie robi :)

Tatus wybieral dla dziewczynki imie i wybral Julia :) mieszkam w USA wiec chcialam imie uniwersalne a maz strzelal :)

Butterfly Ale masz malutki brzusio w porównaniu do mojego :-D Ale śliczny :-)

Sochi Życzę Wam szczęścia mam nadzieję, że między Wami sie ułoży, że będziesz szczęśliwa i do końca ciąży nie będziesz miała, żadnych stresów, a po rozwiązaniu po prostu czyste szczęście :-)

Dziewczyny macie super brzusie i te malutkie i te spore :-)

Hej dziewczynki:-) Z racji tego, że mój brzusio zaczął być widoczny i stał się obiektem wzbudzającym zainteresowania, chciałabym również dołączyć się do wątku. Nie mam pojęcia, czy uda mi się wstawić zdjęcie, ale spróbuję. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich słodkie brzusie:-D

ixidixi- na razie mozesz sie jeszcze cieszyc neinaganna figurka;-)

Butterfly- A My nadal takie male brzusie mamy:-p (ile jestes na +?)

Neftis- Laska z ciebie:szok:

Kamelija- Sliczne zdjecie i brzusio juz calkiem pokazny jak na 16 tydzien:szok: (Moj zaczal byc zauwazalny dopiero w 23 tygodniu co mnie bardzo denerwowalo:zawstydzona/y:)

he tak patrze na te wasze brzucholki, sa slodkie ;d ja to sie swoim raczej nie pochwale teraz moze pozniej jakies zdjatko se trzasne :p ale mam juz wielkoluda :D

reklama
Martitka a Twoje brzusio to jak wygląda ?:-)
Ja mam tylko 4,5 kg do przodu ( dane z 27 kwietnia) :-p myślę że więcej niż 9 kg nie będzie...
wszystko mi w brzusio idzie i w Zuzię ;-) czuję jak rośnie... coraz większa niunia ;-)

Śliczniaste brzuszki :-D

Do góry