reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Aga0411 Boski brzusio ale naprawdę wysoko :-)

Aniołek Ostatnie focie z brzusiem i na porodówkę, Ty to biedna jesteś od 13 się męczysz i nadal nic :zawstydzona/y: Mi się właśnie 7 mc zaczął jeszcze tyle czekania :-(

Żyrraffka Śliczny brzuszek a u Ciebie widać, że brzuszek już opadł i Łukasz już chce iść do mamy na rączki :-)

Shyangel Pewnie też ostatnie foto :-) Ale masz cudny duży brzusio :-)

Ach cudne brzuszki, ale jaki to ciężar ;-) Ja jeszcze sporo mam przed sobą, a już kręgosłup zaczyna dawać o sobie znać :-(

[Żyrraffka Śliczny brzuszek a u Ciebie widać, że brzuszek już opadł i Łukasz już chce iść do mamy na rączki :-)

oby jeszcze troszkę posiedział sobie w brzuszku:)

Podobno przy pierwszej ciąży opada 2 tygodnie przed porodem :-) Ale to wiem tylko z opowieści bo sama też jestem w pierwszej ciąży :-)
Życzę Ci żeby córeczka urodziła się w terminie silna i zdrowa :-)
A jak dasz na imię??

Podobno przy pierwszej ciąży opada 2 tygodnie przed porodem :-) Ale to wiem tylko z opowieści bo sama też jestem w pierwszej ciąży :-)
Życzę Ci żeby córeczka urodziła się w terminie silna i zdrowa :-)
A jak dasz na imię??

oby to były tylko przesądy:szok:, poza tym wydaje mi się ze mam taki brzuch już dosyć długo, może taka jego uroda. A w środku jest Łukaszek:-D

reklama
Sochi mam nadzieję, że wybrałaś najlepsze wyjście dla Siebie i dla Letycji... Trzymam kciuki i wierzę, że uda Ci się być szczęśliwą z Nim czy bez Niego... Najważniejsza jesteś Ty i Twoje dziecko nic poza tym się nie liczy, nic poza tym nie ma znaczenia.....

Uważaj Nas siebie i nie stresuj się już bo Nasze małe skarby stresu nie lubią :-)

dziekuje,,,za pociezzenie....tak lze mi i lepiej sie czuje psychicznie....Niewiem co bedzie ejszcze z mezem,...ale to sie zobaczy,...

Macie peikne brzuszku LAseczki....:*

Do góry