reklama
Liza
Fanka BB :)
super wszystkie brzuszki :-)
A to mój z dzisiaj ;-)
A to mój z dzisiaj ;-)
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Mój brzusio w 27 tygodniu i 4 dniu ciąży ;-) a w nim mała rozrabiaka :-) Zuzia
Violett okazale wygląda Twój brzuszek ;-)
Violett okazale wygląda Twój brzuszek ;-)
Sochi
Aktywna w BB
piekne brzuszki macie
u mnie wszystko na dobrej dordze jest....
Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....
I od wczoraj jestesmy Juz w Naszym domku....Wybaczylam mu....
Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....
Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....
Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....
eowyna
Zaciekawiona BB
ojejku ale cudny uwielbiam takie kształty brzuszka )Mam nadzieję, ze to już ostatnie zdjęcia mojego wielkiego brzu ;-)
38TC
Baśka_28
Fanka BB :)
reklama
piekne brzuszki macie
Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....[j/QUOTE]
j
Podziwiam Cię, że widzisz sens w tym wszystkim. Ja bym faceta na zbity pysk wyrzuciła, bo w najbliższej rodzinie podobne rzeczy się działy. Pamiętaj tylko o jednym- żeby nie wmawiać sobie, że jesteście razem dla "dobra dziecka", bo to taj wyświechtane i kłamliwe, że głowa boli. Lepiej mieć spokojne dziecko z jednym rodzicem, niż "szczęśliwe" z zerami między rodzicami. Powodzenia