reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
sochi- nie martw sie niczym. najwazniejsza jest mała. a dobrze że pogadaliście. od razu zleż co?
Pozdrawiam i jestem z Tobą :)

Ojjj :-( Sochi wiem co czujesz... zdrada to najgorsza rzecz jaka może spotkać kobietę.
Nawet jeśli jest to zdrada wirtualna - jak w moim przypadku:sad:
Mogę mieć tylko nadzieję że to był "TYLKO" świat wirtualny...

Wiecie jak się cieszę? Moje brzusio rośnie i rośnie !!! :-) ale chyba będą rozstępy....:dry:
wieczorem przyjrzę się dokładniej, bo może ja się po prostu zadrapałam...
Zuzieńka moja malutka kopie jak szalona ! jestem tak mocno zakochana w tym maleństwie że mimo wszystko trzymać się będę choćby nie wiem co mnie złego miało spotkać !

dawno tu do Was nie wchodziłam na forum brzuszków bo myślałam że "odnajdę się" na Lipcowym... ale ciężko się wdrożyć :-p mimo wszystko próbuję :-p hihih
Poza tym moje samopoczucie ostatnimi czasy często sięgało dna :-(
Depresja przemijająca w ciąży??? czy to możliwe?:hmm:
brak zaufania do innych, poczucie samotności i bezsilności? czy tak może być? a jeśli to nie są wymysły ciężarnej baby to może rzeczywiście ciąża jest jak choroba zakaźna? i "zamyka" kobietę w izolatce? ehhhh... na szczęście ostatni tydzień mija w porząsiu !! :-) Co u Was Dziewczynki?
Jak brzusie? ;-) Aniołku a Ty nadal z Nikusiem zapakowani? :-D a juz myślałam że szybko Wam pójdzie hihih. Buziaki i samych przyjemności dziś Wam życzę w tę piękną pogodę :-)

nadunia ile bym oddala by byc juz po, jutro okaze sie wszystko, bop lekko sacza mi sie wody i umowilam sie na jutro do kliniki z moim ginem jak dzisiaj sie nic nie zacznie i on zdecyduje czy mnie zostawia... bo jak wody se zaczely ulatywac.....

Ostatnia edycja:
a tu mój brzuszek z zeszłego tygodnia, zaraz po malowaniu pokoju..
zobaczcie co się dzieje w tle:-D:-D
z brzuszka wychodzi mi kotek :-D:-D

reklama
Do góry