reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
oj jak milo poznac mame z Poznania ... pozdrowionka i czekamy :*Witam jestem tu nowa - mój pierwszy wpis. Brzuszki prześliczne, wkrótce wstawie swój do kolekcji. Pozdrawiam wszystkie mamy a także przyszłe mamy!!!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ha a to moja pileczka patrzac z przodu
poczatek 25tc (wg Usg Mala jest starsza o 2-3dni)
poczatek 25tc (wg Usg Mala jest starsza o 2-3dni)
artystka92
Fanka BB :)
jesteśaniolkiem śliczny brzusio Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka Ale zobaczymy ) I faceta przystojnego masz ! )Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie
kunaczarna śliczny brzucholek masz
edyta01 ale śliczny duży brzusio masz ))
A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
A malutki robi akrobacje i to niezłe od wczoraj
A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jesteśaniolkiem śliczny brzusio Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka Ale zobaczymy ) I faceta przystojnego masz ! )Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie
no hej sliczna ty moja co jest ze ostatnio milczysz, a idz ty brzydka, nie ladnie tak nie pisac !!!!
no mi tez brzuchol wyglada na chlopaka ale siusiaka nie widac ....
a noz wie
Padne jak na porodowce juz na koniec krzykna: " Ma pani pieknego zdrowego synka!!"
No tatus niczego sobie, ciemne oczy i wogole caly ciemny ( w lepku tyz ma ciemno czasami ) wiec modle sie by mala przejela po nim ta urode.... ale najwazniejsze by zdrowa byla....
Mowisz ze twoj synek to jakos taki rozbiegany - to tak jak moja mala, wlasnie spi ale noc i ranek to wariuje - widac bedzie kochac nocne zycie !!!!
Ale śliczne te brzuszolki macie aż mi się tęskni za moimi
no ale ja już raczej mieć więcej nie będę :-(
pochwalę się starymi fotkami , miałam je kiedyś wlepione ale stare brzuszki wykasowali:-(
tam gdzie jest najbardziej wystający to z ostatnim;-)
no ale ja już raczej mieć więcej nie będę :-(
pochwalę się starymi fotkami , miałam je kiedyś wlepione ale stare brzuszki wykasowali:-(
tam gdzie jest najbardziej wystający to z ostatnim;-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jkrzymka jejus ale ty duuuuzi brzuchacz mialas!!!!
a jakie duuuze dzieci porodzilas :-)!!!!!
i ani jednego rozstepu nigdzie nie widac, o boziuuuuuuu tylko pozazdroscic :-)!!!
a jakie duuuze dzieci porodzilas :-)!!!!!
i ani jednego rozstepu nigdzie nie widac, o boziuuuuuuu tylko pozazdroscic :-)!!!
reklama