reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam jestem tu nowa - mój pierwszy wpis. Brzuszki prześliczne, wkrótce wstawie swój do kolekcji. Pozdrawiam wszystkie mamy a także przyszłe mamy!!!!

reklama
jesteśaniolkiem śliczny brzusio :) Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi :) Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka ;) Ale zobaczymy ;)) I faceta przystojnego masz ! :))Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie :)

kunaczarna śliczny brzucholek masz :)

edyta01 ale śliczny duży brzusio masz ;)))

A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
A malutki robi akrobacje i to niezłe od wczoraj ;)

jesteśaniolkiem śliczny brzusio :) Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi :) Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka ;) Ale zobaczymy ;)) I faceta przystojnego masz ! :))Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie :)

kunaczarna śliczny brzucholek masz :)

edyta01 ale śliczny duży brzusio masz ;)))

A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
A malutki robi akrobacje i to niezłe od wczoraj ;)

no hej sliczna ty moja co jest ze ostatnio milczysz, a idz ty brzydka, nie ladnie tak nie pisac :zawstydzona/y::-D!!!!

no mi tez brzuchol wyglada na chlopaka ale siusiaka nie widac :-p....
a noz wie :-D:-D:-D
Padne jak na porodowce juz na koniec krzykna: " Ma pani pieknego zdrowego synka!!"
No tatus niczego sobie, ciemne oczy i wogole caly ciemny ( w lepku tyz ma ciemno czasami :-D) wiec modle sie by mala przejela po nim ta urode.... ale najwazniejsze by zdrowa byla....

Mowisz ze twoj synek to jakos taki rozbiegany - to tak jak moja mala, wlasnie spi ale noc i ranek to wariuje - widac bedzie kochac nocne zycie :D!!!!

Edytka ile ty tam dzieciatek nosisz - bo bzuuunio masz wieeeelgusnie piekny :-)[/QUOTE]

Tylko jednego synka:-D
Dziekuje za mile slowa ale jest mi juz strasznie ciezko:-)

KunaCzarna juz niedlugo i Ty bedziesz taki miala:-D

Ale śliczne te brzuszolki macie :tak: aż mi się tęskni za moimi:shocked2:
no ale ja już raczej mieć więcej nie będę :-(
pochwalę się starymi fotkami , miałam je kiedyś wlepione ale stare brzuszki wykasowali:-(
tam gdzie jest najbardziej wystający to z ostatnim;-)

reklama
Do góry