reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak zarodka w 7 tygodniu ciąży

Jestem po wizycie u lekarza, zobaczyłam i ciałko żółtkowe i zarodek i posłuchałam serduszka :D :D :D jest mega radość, ale też wiem, że nie można się cieszyć zbyt wcześnie. Lekarz nawet do mojego męża powiedział, że trzeba mnie trochę zwolnić, bo za szybko chcę wszystko wiedzieć :) dużo mi nie powiedział, pewnie dlatego, żeby też zbyt wcześnie nie karmić nadzieją, chociaż powiedział, że z nadzieją nas zostawia :) ale też nie będzie mi kazał czekać kolejnych dwóch tygodni, tylko pod koniec tego się do niego odezwać. Szczerze mówiąc, to dziś rano jechałam do tego szpitala z myślą, że usłyszę te gorsze wieści, mąż mnie tylko uspokajał i mówił, że zobaczę, że wszystko będzie dobrze. Mam teraz tylko nadzieję, że to dobrze będzie z nami już do końca 9 miesiąca :)

reklama
Super, gratuluję dobrych wieści i kolejny przykład, że ta nasza niecierpliwość może nas wykończyć kiedyś :D

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem zalamana:( Bylam wczoraj na pierwszym usg i widac tylko puste jajo. To juz 6tc liczac od miesiączki czyli 4 od zapłodnienia. Pani doktor powiedziała ze to straszenie mala ciąża. Jajo ma 11mm i nie widac ani zarodka ani pęcherzyka :(( Mam zrobic bete i czekac tydzien. Najgorsze jest to ze nie mam żadnych objawów ciąży poza brakiem okresu. Ani nie wymiotuje, ani mnie nie mdli, nie jestem wyczulona na zapachy, apetyt w normie.
Tak strasznie mi smutno :(

Foox-jak u ciebie ?Ja też jestem w 6 tc i u mnie nie ma nic:-(już brak nadziei na cokolwiek. Też nie mam objawów- trochę tylko piersi bolą już od prawie 4 tygodni..

Ja jeszcze czekam... w srode poznam wyniki badania bety. Na usg pojde pewnie dopiero w przyszlym tygodniu, jakos mysle ze im dłużej czekam tym lepiej, w tym sensie ze moze cos sie rozwinie :(

Hej. Ja niestety leżę w szpitalu z podejrzeniem Cp. Moja intuicja mnie tu przyprowadzila mimo że lekarze kazali czekać nie wiadomo.na co..Fox jeśli masz jakieś wątpliwości podjedz sobie do jakiegoś szpitala położniczego _ja właśnie tak zrobiłam. .

reklama
Alla, dzięki za odzew. Trzymaj się, wiem jak musi byc Ci ciężko, mnie tez to czeka... :( ja ide na usg jeszcze w poniedzialek i zobaczymy, choc nadziei nie mam juz zadnej..

Do góry