- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
efilo
Gość
Wracając do cycuszków
Zaczynają mnie swędzieć. Najgorsze jest to że zdarza się to także w pracy. I wtedy marzę o drapaniu
Zaczynają mnie swędzieć. Najgorsze jest to że zdarza się to także w pracy. I wtedy marzę o drapaniu
Rurka brawo - wielkie gratulacje!!!
Efilo zaczynają??? To wcześniej nie swędziały??? Jak rane - cokolwiek z "fajowych" objawów jeszcze może na mnie spaść? Miałam nadzieję, że 2 trymestr to już "z górki" przed 3-cim
A tymczasem nudności mi się odnalazły...
Efilo zaczynają??? To wcześniej nie swędziały??? Jak rane - cokolwiek z "fajowych" objawów jeszcze może na mnie spaść? Miałam nadzieję, że 2 trymestr to już "z górki" przed 3-cim
A tymczasem nudności mi się odnalazły...
E
efilo
Gość
Spokojnie Esia,
to pewnie łożysko się włączyło
W II trymestrze podobno czujesz się najlepiej w życiu więc jest na co czekać. Zwłaszcza że to już tylko pare dni :-)
to pewnie łożysko się włączyło
W II trymestrze podobno czujesz się najlepiej w życiu więc jest na co czekać. Zwłaszcza że to już tylko pare dni :-)
ja juz chyba czuję ten II trymestr, jest całkiem nieźle mam dni super powerowe serio, mam takie jazdy ze głowa boli. Cycki swędzą, nie bolą ani troszke, no sutki jak mój Kot sie zapędzi ...
Duzo pozytywnych myśli mam, dobrego humoru i zapału, potem odpoczywam dzień i nastepnego znowu radosna i taka jakaś fajniejsza jestem cerę mam sliczną, włoski dziś zrobiłam, a wczoraj mineło 6 lat odkąd mojego Kota znalazłam pod poduszką
Zdarzają sie wybuchy ale króciutkie i nie tak intensywne- nie trzęsę się z nerwów. Zaczyna mi sie na serio podobać, może to mieć związek ze zwiększeniem dawki euthyroxu... ale mam nadzieje, że wy też już do mnie w dobrych nastrojach dołączacie
Duzo pozytywnych myśli mam, dobrego humoru i zapału, potem odpoczywam dzień i nastepnego znowu radosna i taka jakaś fajniejsza jestem cerę mam sliczną, włoski dziś zrobiłam, a wczoraj mineło 6 lat odkąd mojego Kota znalazłam pod poduszką
Zdarzają sie wybuchy ale króciutkie i nie tak intensywne- nie trzęsę się z nerwów. Zaczyna mi sie na serio podobać, może to mieć związek ze zwiększeniem dawki euthyroxu... ale mam nadzieje, że wy też już do mnie w dobrych nastrojach dołączacie
[...ja juz chyba czuję ten II trymestr, jest całkiem nieźle mam dni super powerowe serio, mam takie jazdy ze głowa boli. Cycki swędzą, nie bolą ani troszke, no sutki jak mój Kot sie zapędzi ...
...] [...a wczoraj mineło 6 lat odkąd mojego Kota znalazłam pod poduszką ...]
Sorga rozwiń temat Kota bo się pogubiłam o jakim gatunku piszesz człowieku, czy zwierzy, czy pluszaku może???
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.