reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nooo... Teraz rurka to się wszystko zgadza :tak:
Bo tak to wychodziło że dzisiaj musialabys począć tą fasolkę:-D

reklama
Rurka gratuluję!!! :-)
Objawami się nie przejmuj - ja na początku miałam tylko 1 - brak @. A potem doszły bóle brzucha i piersi. I tyle. Żadnego rzyganka - mdłości może z 5 razy.
Najważniejszym objawem ciąży jest zarodek w pęcherzyku :-) Jeszcze chwila i będzie go u Ciebie wiadać :-)

no wlasnie na usg juz jest:)
taka malutka biala fasolka po srodku macicy:)
dzieki dziewczyny co ja mym bez Was zrobila:-D
mam dopiero 20 lat i to moja pierwsza ciaza... i strasznie sie boje...
mam nadzieje ze wszystko jest w pozadku:)
aa przypomnialo mi sie... piersi bolaly mnie na samym poczatku zaraz po zaplodnieniu teraz tylko przy dotykaniu...
za to strasznie czesto siusiam i troche glowa mnie boli...
ale i tak sie ciesze:-D we wtorek mykam na ponowne usg:)

Rurka narzekasz na brak objawów a z tego co czytam to masz typowe objawy:-) częste sikanie, ból brzucha, ból piersi, ból głowy-to są najprawdziwsze objawy;-) GRATULACJE!!!!

no wiecie... ja wole sie milo zaskoczyc we wtorek niz nie milo rozczarowac:(
a powiedzcie mi jeszcze Dziewuszki czeste tzn jak czeste siusianie?
bo ja nie pijam za duzo ale na pewno siusiam czesciej niz wczesniej!
jak czesto wy musialyscie?

Rurka z tym to bardzo różnie. Ja np. dość dużo piję a siusiam zupełnie normalnie - czyli rzadko. Taka moja uroda ;-)

bo Esia jest logiczna inaczej hihihi z niej woda paruje to nie musi sikać:) ja dziś w nocy rekord pobiłam- 4 razy wstawałam na siku, ale to przez to piffko. Za to dziś juz wypłukany chyba piaseczek z moczowodu bo mnie nic nie boli:)

Wyparowuje powiadasz? Ciekawa koncepcja... :eek:

Dobrze, że piffko pomogło - od czasu do czasu trochę nam przecież wolno :-) A na przeczyszczenie moczowodu to chyba najskuteczniejszy z domowych sposobów.

Witaj rurko, ja również dołączam się do gratulacji!!!:-)
Ja wszystkie objawy ciążowe bagatelizowałam do około 8 tygodnia, a do tej poey sikam normalnie, więc nic się nie martw. Wiem że to łatwo powiedzieć ja ide do lekarza w piątek i też się denerwuję i nie mogę się doczekać;-) .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry