reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nooo... Teraz rurka to się wszystko zgadza :tak:
Bo tak to wychodziło że dzisiaj musialabys począć tą fasolkę:-D

reklama
Rurka gratuluję!!! :-)
Objawami się nie przejmuj - ja na początku miałam tylko 1 - brak @. A potem doszły bóle brzucha i piersi. I tyle. Żadnego rzyganka - mdłości może z 5 razy.
Najważniejszym objawem ciąży jest zarodek w pęcherzyku :-) Jeszcze chwila i będzie go u Ciebie wiadać :-)

no wlasnie na usg juz jest:)
taka malutka biala fasolka po srodku macicy:)
dzieki dziewczyny co ja mym bez Was zrobila:-D
mam dopiero 20 lat i to moja pierwsza ciaza... i strasznie sie boje...
mam nadzieje ze wszystko jest w pozadku:)
aa przypomnialo mi sie... piersi bolaly mnie na samym poczatku zaraz po zaplodnieniu teraz tylko przy dotykaniu...
za to strasznie czesto siusiam i troche glowa mnie boli...
ale i tak sie ciesze:-D we wtorek mykam na ponowne usg:)

Rurka narzekasz na brak objawów a z tego co czytam to masz typowe objawy:-) częste sikanie, ból brzucha, ból piersi, ból głowy-to są najprawdziwsze objawy;-) GRATULACJE!!!!

no wiecie... ja wole sie milo zaskoczyc we wtorek niz nie milo rozczarowac:(
a powiedzcie mi jeszcze Dziewuszki czeste tzn jak czeste siusianie?
bo ja nie pijam za duzo ale na pewno siusiam czesciej niz wczesniej!
jak czesto wy musialyscie?

Rurka z tym to bardzo różnie. Ja np. dość dużo piję a siusiam zupełnie normalnie - czyli rzadko. Taka moja uroda ;-)

bo Esia jest logiczna inaczej hihihi z niej woda paruje to nie musi sikać:) ja dziś w nocy rekord pobiłam- 4 razy wstawałam na siku, ale to przez to piffko. Za to dziś juz wypłukany chyba piaseczek z moczowodu bo mnie nic nie boli:)

Wyparowuje powiadasz? Ciekawa koncepcja... :eek:

Dobrze, że piffko pomogło - od czasu do czasu trochę nam przecież wolno :-) A na przeczyszczenie moczowodu to chyba najskuteczniejszy z domowych sposobów.

Witaj rurko, ja również dołączam się do gratulacji!!!:-)
Ja wszystkie objawy ciążowe bagatelizowałam do około 8 tygodnia, a do tej poey sikam normalnie, więc nic się nie martw. Wiem że to łatwo powiedzieć ja ide do lekarza w piątek i też się denerwuję i nie mogę się doczekać;-) .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry