reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale jestem nie pocieszona:-( zrobilam test i wyszlo ze nie bedzie dzidzi... i sobie teraz siedze i placze... piersi nadal mnie bola i nadal nie mam okresu:-( juz sama nie wiem... w piatek ide do ginekologa ale skoro test wyszedl negatywnie to juz chyba nie ma szans:-(

Trudno powiedziec,a ile to dni po @ ,na bóle piersi polecam castagnus-ja mysle ze nawet pomógł mi zajsc,brałam go kilka miesiecy.W necie dziewczyny tez pisza o jego dobrym wpływie na cykl

Dla pocieszenia wielu dziewczyna pierwsze testy wychodziły negatywne,mój pierwszy test w dniu@ miał dwie kreski ale druga była b. słaba

dziekuje bardzo za rade:-) pojde w piatek do ginekologa i o wszystko wypytam:-) jak bede cos wiedziala to dam znac...

Czesc, ja co prawda mam termin na koniec maja (31.05), ale moj suwaczek jest podobny do was. Z tymi bolami to roznie jest. W mojej poprzedniej ciazy, piersi bolaly mnie (i to cale)jeszcze zanim dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, teraz zaczely mnie bolec troche pozniej okolo 6 tyg., a uspokoily sie na poczatku 12 tyg.

Nowika czyżbyś miała bliźniaki??? Jak tak to składam podwójne gratulacje!!!;-)

juz mnie poiersi nie bolą ale za to zaczęły mnie swędzieć sutki... nieiekawa sprawa w miejscu publicznym. Nie to że swędzą cały czas ale nagle na chwilke i raczej denerwujaco... wy tez tak macie?

reklama
Jak sobie 3 dni temu tak rozdrapałam że szkoda gadać teraz wcieram balsam dla dzieci dla skóry wrażliwej-takich strupków dostałam-już nie będę tak drapać ale czasami tak swędzi że wytrzymać nie mogę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry