reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kobietki:) chcialam sie czyms z wami podzielic:)
bylam we wtorek u ginekologa i usg wykazalo wczesna ciaze:-D
martwi mnie tylko to ze nie mam jakis takich typowych ciazowych objawow- zadnych mdlosci...
jestem troszke senna zmeczona czesciej siusiam czasem boli mnie brzuszek ale nic poza tym...
i juz sie martwie ze moze to usg to jakas pomylka:(
w 4 tyg to juz chyba powinnam cos czuc...

reklama
GRATULACJE Z OKAZJI MAłEJ FASOLECZKI
I JESZCZE RAZ GRATULACJE

Objawami się nie przejmuj tyle ile masz wystarczy, a poza tym zobaczysz, że jeszcze zdążą Ci się znudzić sto razy. :sick:

spokojnie, na objawy przyjdzie czas..... ciesz się póki masz od nich spokój :-D

rurka, wielkie gratki,
a objawami się nie przejmuj. Ja w 6 tygodniu jeszcze nic nie czułam. A jak mnie zaczęło mulić to zatęskniłam za czasami kiedy się wkurzałam że nic nie czuję. Na szczęście na mdłościach poranno-wieczornych się skończyło i nie przytulałam się zbytnio do kibelka. Ale są takie co od niego nie odchodziły na więcej niż 5 kroków, więc Rurko, im później tym lepiej.
A poza tym mdłości i inne przyjemne objawy pojawiają się koło 6-8 tyg ciąży więc jeszcze masz sporo czasu. Rozkoszuj się nim :-D

wstepnie na 10 wrzesnia:) martwi mnie to bo ona powiedziala ze to na 99% ciaza
i boje sie ze jak pojde we wtorek na ponowne usg to sie okaze ze to jednak nie dzidzia:(
od ktorego tygodnia powinnam miec mdlosci?

Tak jak napisałam powyżej: 6-8 tc
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę - bo ten 10.09 to jakiś kosmiczny...
A co do usg nie przejumuj się. W tak wczesnej ciąży widać tylko pęcherzyk. Więc żaden gin nie da głowy.

juz wiem:) zle napisalam
ostatnia miesiaczke mialam 1.11 a w grudniu tylko na poczatku jakies plamienia:/
na usg mniej wiecej po srodku macicy jest taka biala fasolka:) (mam nadzieje ze to moja dzidzia:)
sprawdzilam jeszcze raz termin jest na 10 sierpnia a nie wrzesnia...
mam nadzieje ze ginekologe sie nie pomylila i ze to jednak ciaza:)
w gruncie rzeczy to ja juz sie nie moge doczekac tych mdlosci...
:-D

kochana rureczko, nic się nie przejmuj ja już drugi trymestr a żadnych mdłości jak nie było tak nie ma. Za parę tygodni zaczniesz czu jak ci sie macica rozciąga, ale mdłości to żaden obowiązek, szczeże, to mam jeszcze dwie kumpele w 'starszej ' ciązy i one tez przechodzą to wszystko bezrzygowo :)) także głowa do góry i szykuj szafę:)) wszystko jest ok:D

reklama
no i przypomniało mi się: zamiast mdłości od samego niemalże początku ciąży towarzyszył mi ból piersi- taki utrudniający życie, spanie i takie tam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry