reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nowinka, gratulacje serdeczne :-p jak ja bym chciała bliżnieta,słowo najfajniejsza sprawa na świecie :-D

rowniez gratuluje blizniakow:-D och:-D
a ja nadal nie mam okresu:-(
wiec moze jednak...

Rurka głowa do góry :-) Jeszcze możesz się dowiedzieć dooobrych rzeczy! Ja w 29dc zrobiłam sikańca i wyszła "I", w 34dc już były "II" ale ta druga słabiuuutka... A kilka dni później już grube "II" :-D Oczywiście, ciążę w 34dc potwierdziła betaHCG - jeśli gin Ci nie zleci (mój w 34dc nie widział żadnych objawów ciąży), może zastanów się nad samowolką? ;-)
Trzymam kciuki :-)

reklama
no i bylam u ginekologa:-D iii...:-D
powiedziala, ze wszystko wskazuje na to ze jestem w ciazy:-) alez sie ciesze:-) mam isc na kontrole za 10 dni i wtedy wszystko bedzie juz na 100% jasne a na razie mam na siebie uwazac i zdrowo sie odzywiac...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry