reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

bobaski listopadowe i ich mamuski

Witam!
ja mam listopadowego maluszka i... wlasnie i... od 2 dni goraczkuje. PROSZE POMÓŻCIE!!!! Jesli ktokolwiek ma jakies materialy o goraczce, paracetamolu etc etc, pomocy!

reklama
ivkaa ... nie wiem dlaczego nie zgłosiłaś się do lekarza ze swoim maluszkiem ... to powinnaś zrobić w pierwszej kolejności. Nie piszesz jak wysoką temperaturę ma Twoje dzieciątko
Zyczę zdrówka i pozdrawiam :)

Hej ja również mam listopadowego bobasa i dopiero odkryłam waszą stronę. Mam nadzieję, że ten wątek jeszcze nie zginie . Moja Weroniczka ma prawie 10 miesięcy Pozdrowienia dla wszystkich!!

Czesc Kochane listopadowe mamusie :)
Moja corcia urodzila sie 14 listopada.I juz za prawie miesiac bedziemy obchodzic jej urodzinki :) Taki sie ciesze ze jest ten watek.Zachecam do wpisow wszystkie mamusie.
Pozdrawiam.
p819000967lk.jpg

p930003777nx.jpg

A to moja corcia i ja.

WITAJCIE!!!!!

Ja też trafiłam przypadkeim na wasz wątek i bardzo się cieszę że takowy istnieje!!!! Również jestem listopadowa mamą. Olgierd urodził się 15 listopada 2004!!! Za niecały miesiąc będziemy świętować!!!! Olo już chodzi i cały dzień rozrabia!!!!

Napiszcie cos wiecej o swoich pociechc żebym mogła je lepiej poznać!!!!

moje kochanie też juz chodzi (od dwóch miesięcy), ostatnoi mało mi sypia i często rozrabia -zęby mu idą i nic nie pomaga ale pewnie macie też ten problem ::)
całuski dla wszystkich dzieciaczków urodzonych w listopadzie :laugh:

KAMILKA no to wczęsnie (w 9,5 miesiąca) Olo poszedł w 10,5, a też ostatnio słabo śpi ale to przez zęby przedwczoraj wyszła mu dolna dwójka no i idzie następna

Hej dziewczyny...czy moge do Was dolaczyc? Moj synus rowniez sie urodzil w listopadzie 2004...dokladniej 24 listopada... ;) szkoda ze wczesniej nie odkrylam tej stronki...ale mam nadzieje ze nic straconego...ze nadal tu zagladacie?? :-* pozdrawiam Was serdecznie i caluski dla maluszkow

czemu jest taki zastuj ???
dziewczyny piszcie cos o swoich pociechach- moj synus w dalszym ciagu budzi sie w nocy woda zamiast soczku w nocy nie pomogla :( jak macie jakies sposoby by dziecko sie w nocy nie budziło to piszcie prosze ::)

reklama
Do góry