noo u mnie duzo duzo lepiej
na czco mam ponizej 80ale mi pani doktor powiedziala ze minimum musze miec 80 wiec mam sobie wowczas zmniejszac insuline nocna. I tak wlasnie schodze codziennie z nocnej o jedna jednostke
Troche po sniadaniu za wysokie wiec sobie dobieram o jednostke wiecej w zaleznosci jak sie ukladaja
no i po kolacji tez ale generalnie zaczynaja mi spadac wiec juz wiem ze moge urodzic lada moment
edit: generalnie to mnie dr Jankowska poirytowala jak u niej bylam bo mnie zaczela objezdzac ze za duzo przytylam i obnizyla mi diete
za to dr Sokup pochwalila za cukry kazala przyjsc teraz w srode ostatni raz i powiedziala ze wszystko jest ok. I ze waga tez w normie a polozne mowily ze nie mam sie co martwic bo dziecko rosnie a w ciazy trzeba przytyc i ze jest ok
No i teraz ide juz ostatni raz na wizyte
poniedzialek gin sroda diabetolog i moge rodzic
W kazdym razie pytalam jak to ma wygladac z ta cukrzyca ciazowa przed porodem, to mi opwiedziala ze ona ma przeszkolony oddzial na patologii i oni tam dobrze sie zajmuja cukrzyczkami i ze powinnam sie przy sn zglosic kilka dni przed terminem bo po terminie nie moge rodzic, a jesli cesarka to szybko umawiac sie na termin i tez sie lasc bo nie moze dojsc do rozpoczecia akcji porodowej. Wiec najpoznije 3.11 powinnam urodzic