reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Milka ale te chlopy maja przewalone z nammi
Czy wam tez zrobily sie takie umiesnione rece??? za kilka miesiecy bede miec wieksze niz sam Pudzianowski... :O
Czy wam tez zrobily sie takie umiesnione rece??? za kilka miesiecy bede miec wieksze niz sam Pudzianowski... :O
bernadetkka
Milka tyle to ja wiem dobrze ze nie jestem sama
U cebie po tych 14 kg to chyba widac mega roznice? u mnie po 5 nwet widac, a po 14 to chyba bym byla jak cien, ale za to sexi ha
U cebie po tych 14 kg to chyba widac mega roznice? u mnie po 5 nwet widac, a po 14 to chyba bym byla jak cien, ale za to sexi ha
bernadetkka
Milka ty to chyba masz obsesje na swoim punkcie
Dobrze ze msz te sile i motywacje, mi jej czasem brakuje ale jaks si motywuje... ciezkoale dae rade
mysle zeby przejsc ze skalpela na killer ae boje se bo niewim czy podolam
Dobrze ze msz te sile i motywacje, mi jej czasem brakuje ale jaks si motywuje... ciezkoale dae rade
mysle zeby przejsc ze skalpela na killer ae boje se bo niewim czy podolam
Kochana zdziwilabys sie jakbys mnie zobaczyla
Te zdjecia na fb nie bardzo sa aktualne:-) Wiesz, wrzuca sie co ladniejsze
Uwierz mi, ze przede mna jeszcze dluga droga
Ja za kilera sie nie biore bo jak sie nie uda to bedzie wstyd
Narazie sklapel, sklapel II , szok trening i dzisiaj pocwiczylam soebie z Tiffany Tak codziennie cos innego. Przynajmnije sie nie nudzi. Jestem chyba dziwna bo lubie szoka a niby ciezszy od skalpela. Moze dlatego, ze szybko mija czas.
Te zdjecia na fb nie bardzo sa aktualne:-) Wiesz, wrzuca sie co ladniejsze
Uwierz mi, ze przede mna jeszcze dluga droga
Ja za kilera sie nie biore bo jak sie nie uda to bedzie wstyd
Narazie sklapel, sklapel II , szok trening i dzisiaj pocwiczylam soebie z Tiffany Tak codziennie cos innego. Przynajmnije sie nie nudzi. Jestem chyba dziwna bo lubie szoka a niby ciezszy od skalpela. Moze dlatego, ze szybko mija czas.
bernadetkka
ja moze w poniedzilek sprobuje narazie zostane przy sklalpelku dobrze mi idzie
reklama
Cześć damy! U mnie to samo. W zeszłym tyg nic nie schudlam na wadze ale ciuchy już jakoś inaczej leżą niż tydzień temu. Dziwne...
Ja też się obijam. Wstyd się przyznać. Wczoraj nic dziś tez nic. Może jutro?
Mój też co chwilę "ale schudlas, ale schudlas" hhhhhh i się zachwyca. Brzucha trochę mniej i to mnie cieszy bo z tym jest najgorzej.
Ja też się obijam. Wstyd się przyznać. Wczoraj nic dziś tez nic. Może jutro?
Mój też co chwilę "ale schudlas, ale schudlas" hhhhhh i się zachwyca. Brzucha trochę mniej i to mnie cieszy bo z tym jest najgorzej.
Podziel się: