pikka
Fanka BB :)
Lola to jakaś masakra co piszesz ranyści... włos się jeży... ja właśnie się zastanawiam czemu wszyscy na tą naszą służbę zdrowia narzekają a chwalą bardzo często tą w UK nie mając o niej bladego pojęcia... bo co do opieki nad kobietami w ciąży i dziećmi to nie mogę wiele złego powiedzieć.
Oby teraz już było tylko lepiej z córcią !
tigla tylko elektryczny! ja mam medele mini electric i jest super.
z kasą też będzie ciężko u nas ale za 2 miesiące dopiero bo wtedy idę na urlop wychowawczy i zostanie tylko pensja męża i dom w budowie albo raczej w nie budowie bo na nią już pieniędzy nie wystarczy nie mówiąc już o kredycie bo też wziąć nie możemy z tegoż samego powodu...
dziewczyny wozicie jeszcze dzieciaki w fotelikach - kołyskach czy tych większych już???
Oby teraz już było tylko lepiej z córcią !
tigla tylko elektryczny! ja mam medele mini electric i jest super.
z kasą też będzie ciężko u nas ale za 2 miesiące dopiero bo wtedy idę na urlop wychowawczy i zostanie tylko pensja męża i dom w budowie albo raczej w nie budowie bo na nią już pieniędzy nie wystarczy nie mówiąc już o kredycie bo też wziąć nie możemy z tegoż samego powodu...
dziewczyny wozicie jeszcze dzieciaki w fotelikach - kołyskach czy tych większych już???