edytka84
Fanka BB :)
emilek no dobra daję 2 łyżeczki nie chcą jeść staję na głowie i zjedzą ale przez 2 godziny i nadal jestem w d...;/ nie będę ich zabawiać podczas jedzenia bo to chyba nie o to chodzi; na początku wciskaliśmy im mleko ale już mam tego dosyć trzeba podskakiwać na łóżku albo chodzić żeby zjadły już tego nie robię odpuszczam spróbuję za pół godziny, tylko przez to wszystko wyjdą 4 karmienia w dzień i 1 w nocy a chciałabym już nie karmić w nocy, a ostatnio L się obudziła w nocy raz zjadła i później się budzi drugi raz i już wiedziałam że tylko po butli zaśnie ale myślę sobie NIE bo później w dzień nie będzie chciała jeść i popłakiwała przez 2 godziny ja ją bujałam robiłam cuda żeby ją przetrzymać i udało się, a najłatwiej byłoby mi karmić w nocy bo wtedy jedzą bez żadnego problemu i wymyślania ale chyba nie tędy droga
a karmisz na raz czy jak? juz raz próbowałam stałych pór jedzenia ale wyszedł z tego tylko jeden wielki płacz a tak płaczu nie ma ale jest jedno ciągłe karmienie
a karmisz na raz czy jak? juz raz próbowałam stałych pór jedzenia ale wyszedł z tego tylko jeden wielki płacz a tak płaczu nie ma ale jest jedno ciągłe karmienie