reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Bibiana bardzo ładny, taki skromny. Muszę jednak przyznać, że będąc na cmentarzu omijam miejsce gdzie są te malutkie pomniki bo aż gula staje w gardle;/ Co się stało dla Twojego synka? Pewnie już pisałaś, ale jeśli to nie ciężkie dla Ciebie to napisz jeszcze raz.

reklama
Julianna oj współczuję :/ synek tez teraz przeziebiony ale mam nadzieje ze nikogo nie zarazi, najgorzej ze zapalenie opon mozgowych teraz w przedszkolu panuje :/ i reżim sanitarny wprowadzili

Bibiana śliczny domek twojego Aniołka. Nie przepraszaj,nie masz za co.

Julianna mówiac szczerze to nie mam pojecia kiedy mozemy sie spotkac. Moze zaproponujcie jakis termin a my sprobujemy sie jakos dostosowac.

Milla swietny kawał.u nas zawsze Asia zagłusza Wojtusia:-D Ona to ma płuca. hehe

Moje smerfy postanowiły ze dzień dzisiaj zacznął o 5 rano:crazy: Ja nie mogłam spac od 3:30 i jak juz zasypiałam przed 5 to one sie obudziły. No cóz mamnadzieje ze to tylko jednorazowo tak im sie zdarzyło. Wczoraj spali do 7:30 od 20.

Dziewczyny potrzebuje przepis na jakas fajna sałatke, bo w niedziele mam zlot rodzinki , wiec musze cos zrobic, a dobrze by było cos nowego zrobic:tak:

milla
dobre takie życiowe :-D

anulfka
czy wiesz co bedziesz miała ? bo jakoś pytałam a odpowiedzi nie doczytałam :-(

eh dziewczyny zazdrosze wam tej rehabilitacji w domu my dziś bylismy jak co tydz. w czw. i znów że źle trzymam :crazy: czasem wydaje mi się że to nigdy się nie skończy:wściekła/y:

Justynia niestety jeszcze nie wiem czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ponieważ nie chce się ujawnić;-) Ja przypuszczam, że będzie córa, no ale zobaczymy. :tak:

Dziewczyny co mogę zrobić z dużą ilością luteiny.? Zostala mi po ciąży i oo... nie wiem co z nią począć. Wiem ze można brać przy spozniajacej się @ ale przy braniu anty wszystko jest ok:)

my po szczepieniu, przychodnia miala ostanie szczepionki 5w1 wiec sie zalapalismy i kupilismy na kolejne, ostatnie za 6tyg.
dominika prawie nic nie przybrala przez ostatnie 2tyg, jest ponizej 10centyla, ale wzrostu ma tyle co piotrus, 65cm. piotrus tez juz nie szaleje z waga, jest miedzy 25 a 50.

dziewczyny macie tak, ze jak jestescie gdzies to ludzie zachwycaja sie nad jednym z blizniat? zdarza sie ze mowia wam w twarz ze ktores slodszle, fajniejsze, kochansze?
dzis na spacerze baba wsadzila leb do wozka i powiedziala ze dziewczynka kochansza!! wyladowalam na niej chyba wszystkie ostatnie stresy za ten tekst

reklama
Do góry