reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

ale dziś mam doła, jak zawsze o to samo czyli sprzątanie... ja chyba nigdy nie będę miała tak czysto jak kiedyś, nawet nie chodzi o czystość tylko ciągle coś leży do zrobienia... teraz znów zabrałam się za ciuchy, przyniosłam wszystko z strychy po Neli i Kasi i to co podostawałam i mam rzeczy na 5 dzieci :szok: kurtek chyba z 50szt. wiadomo coś ponoszą ale dużo za małych, lub w nie odpowiednim rozmiarze bo zimówki będą dobre latem.. eh :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie dzieciaki z fryzurkami, super moje to maja takie przylizane hehe.
mama tez zwróciłam uwagę na tą piżamkę synka, fajna, podoba mi się.
A wasze spotkanie może wyść całkiem ciekawie, jak moje zobaczyły obcą dziewczynkę w kojcu to był jeden wielki ryk hehe, następnego dnia już bawiły się razem, zależy tez od dziecka może być tak że będą ciekawe otoczenia i będzie cisza, zobaczycie, a zatem życzę udanego spotkania a ja idę teraz w kimę, bo szkraby śpią chociaż teraz sobie pośpię coś ;)

Dziewczyny słyszałyście coś, że jest brak szczepionek 5w1? my tak szczepiliśmy i za tydzień mamy szczepienie i nie ma tej szczepionki i nie wiadomo kiedy będzie. Co mam teraz robić? Szczepić 6w1 czy zamiennikiem? cholerka;/

podobno maja byc za 3miesiace....my idziemy jutro i zobaczymy co wymysli pediatra bo nigdzie nie moglismy juz kupic, moze przychodnia ma jakis zapas. martwie sie co zaproponuje i jak zareaguja dzieci ;/

Dziewczyny cudne czupryny waszych szkrabów :tak: Nie mogę się na nie napatrzeć, nie mogę sie doczekać kiedy moim takie urosną, zwłaszcza Asi.

Dziękuję za wsparcie:tak:

Jak to mówią, po burzy zawsze wychodzi słońce w naszym przypadku wyszło. Wczoraj odebrałam decyzję i zostało nam przyznane wczesne wspomaganie rozwoju na 2 lata. Dzięki temu mamy darmową rehabilitację w domu 2 razy w tyg po 1,5h ( każde po 45min) + 1h tyg z pedagogiem. Okazuje sie na dodatek ze rehabilitować nas będzie ta sama pani co chodzimy do niej prywatnie..Wczoraj szukałam o niej więcej informacji i znalazłam mnóstwo pozytywnych opinii.Po prostu wydaje mi się ze Kraków chciał żebyśmy z niej zrezygnowali i poszli do ich fizjoterapeutki prywatnie, typowe naganianie klientów.

Anulfka mój najstarszy miał wczesne wspomaganie rozwoju i był w przedszkolu integracyjnym moim zdaniem fajna sprawa bo dużo daje taka pomoc nawet w przyszłości więcej zajec i wogole a lekarze to co niektórzy powinni zmienić profesje bo się nadaja

Jestem po weselu. Żyje. Bylo bardzo dobrze. Na poprawiny poszlismy doslownie na 2 minuty bo Antosiowi nie podobala się muzyka. Ale mam zdj mojego strojnisia :)

Załączniki

• 1410372058877.jpg
    1410372058877.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Anulfka- glowa do gory.

Bibiana- my musimy zmienić plany co do nagrobka gdyż ta plyta nagrobków a raczej jej kolor okazal się być nieosiągalny do zdobycia:/ i szukam pomyslow na cos równie pięknego.

Dziewczyny, wiem ze moje gadanie nie jest dużo warte bo mam jednego brzdaca i to w miarę grzecznego ( nie chce zapeszyc) ale dacie rade, wychowacie a później z podniesionymi glowkami będziecie chodzić ze dalyscie rade! Wierze w was!

Do góry