reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

ale dziś mam doła, jak zawsze o to samo czyli sprzątanie... ja chyba nigdy nie będę miała tak czysto jak kiedyś, nawet nie chodzi o czystość tylko ciągle coś leży do zrobienia... teraz znów zabrałam się za ciuchy, przyniosłam wszystko z strychy po Neli i Kasi i to co podostawałam i mam rzeczy na 5 dzieci :szok: kurtek chyba z 50szt. wiadomo coś ponoszą ale dużo za małych, lub w nie odpowiednim rozmiarze bo zimówki będą dobre latem.. eh :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie dzieciaki z fryzurkami, super moje to maja takie przylizane hehe.
mama tez zwróciłam uwagę na tą piżamkę synka, fajna, podoba mi się.
A wasze spotkanie może wyść całkiem ciekawie, jak moje zobaczyły obcą dziewczynkę w kojcu to był jeden wielki ryk hehe, następnego dnia już bawiły się razem, zależy tez od dziecka może być tak że będą ciekawe otoczenia i będzie cisza, zobaczycie, a zatem życzę udanego spotkania a ja idę teraz w kimę, bo szkraby śpią chociaż teraz sobie pośpię coś ;)

Dziewczyny słyszałyście coś, że jest brak szczepionek 5w1? my tak szczepiliśmy i za tydzień mamy szczepienie i nie ma tej szczepionki i nie wiadomo kiedy będzie. Co mam teraz robić? Szczepić 6w1 czy zamiennikiem? cholerka;/

podobno maja byc za 3miesiace....my idziemy jutro i zobaczymy co wymysli pediatra bo nigdzie nie moglismy juz kupic, moze przychodnia ma jakis zapas. martwie sie co zaproponuje i jak zareaguja dzieci ;/

Dziewczyny cudne czupryny waszych szkrabów :tak: Nie mogę się na nie napatrzeć, nie mogę sie doczekać kiedy moim takie urosną, zwłaszcza Asi.

Dziękuję za wsparcie:tak:

Jak to mówią, po burzy zawsze wychodzi słońce w naszym przypadku wyszło. Wczoraj odebrałam decyzję i zostało nam przyznane wczesne wspomaganie rozwoju na 2 lata. Dzięki temu mamy darmową rehabilitację w domu 2 razy w tyg po 1,5h ( każde po 45min) + 1h tyg z pedagogiem. Okazuje sie na dodatek ze rehabilitować nas będzie ta sama pani co chodzimy do niej prywatnie..Wczoraj szukałam o niej więcej informacji i znalazłam mnóstwo pozytywnych opinii.Po prostu wydaje mi się ze Kraków chciał żebyśmy z niej zrezygnowali i poszli do ich fizjoterapeutki prywatnie, typowe naganianie klientów.

Anulfka mój najstarszy miał wczesne wspomaganie rozwoju i był w przedszkolu integracyjnym moim zdaniem fajna sprawa bo dużo daje taka pomoc nawet w przyszłości więcej zajec i wogole a lekarze to co niektórzy powinni zmienić profesje bo się nadaja

Jestem po weselu. Żyje. Bylo bardzo dobrze. Na poprawiny poszlismy doslownie na 2 minuty bo Antosiowi nie podobala się muzyka. Ale mam zdj mojego strojnisia :)

Załączniki

• 1410372058877.jpg
    1410372058877.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Anulfka- glowa do gory.

Bibiana- my musimy zmienić plany co do nagrobka gdyż ta plyta nagrobków a raczej jej kolor okazal się być nieosiągalny do zdobycia:/ i szukam pomyslow na cos równie pięknego.

Dziewczyny, wiem ze moje gadanie nie jest dużo warte bo mam jednego brzdaca i to w miarę grzecznego ( nie chce zapeszyc) ale dacie rade, wychowacie a później z podniesionymi glowkami będziecie chodzić ze dalyscie rade! Wierze w was!

Do góry