reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Bibiana bardzo ładny, taki skromny. Muszę jednak przyznać, że będąc na cmentarzu omijam miejsce gdzie są te malutkie pomniki bo aż gula staje w gardle;/ Co się stało dla Twojego synka? Pewnie już pisałaś, ale jeśli to nie ciężkie dla Ciebie to napisz jeszcze raz.

reklama
Julianna oj współczuję :/ synek tez teraz przeziebiony ale mam nadzieje ze nikogo nie zarazi, najgorzej ze zapalenie opon mozgowych teraz w przedszkolu panuje :/ i reżim sanitarny wprowadzili

Bibiana śliczny domek twojego Aniołka. Nie przepraszaj,nie masz za co.

Julianna mówiac szczerze to nie mam pojecia kiedy mozemy sie spotkac. Moze zaproponujcie jakis termin a my sprobujemy sie jakos dostosowac.

Milla swietny kawał.u nas zawsze Asia zagłusza Wojtusia:-D Ona to ma płuca. hehe

Moje smerfy postanowiły ze dzień dzisiaj zacznął o 5 rano:crazy: Ja nie mogłam spac od 3:30 i jak juz zasypiałam przed 5 to one sie obudziły. No cóz mamnadzieje ze to tylko jednorazowo tak im sie zdarzyło. Wczoraj spali do 7:30 od 20.

Dziewczyny potrzebuje przepis na jakas fajna sałatke, bo w niedziele mam zlot rodzinki , wiec musze cos zrobic, a dobrze by było cos nowego zrobic:tak:

milla
dobre takie życiowe :-D

anulfka
czy wiesz co bedziesz miała ? bo jakoś pytałam a odpowiedzi nie doczytałam :-(

eh dziewczyny zazdrosze wam tej rehabilitacji w domu my dziś bylismy jak co tydz. w czw. i znów że źle trzymam :crazy: czasem wydaje mi się że to nigdy się nie skończy:wściekła/y:

Justynia niestety jeszcze nie wiem czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ponieważ nie chce się ujawnić;-) Ja przypuszczam, że będzie córa, no ale zobaczymy. :tak:

Dziewczyny co mogę zrobić z dużą ilością luteiny.? Zostala mi po ciąży i oo... nie wiem co z nią począć. Wiem ze można brać przy spozniajacej się @ ale przy braniu anty wszystko jest ok:)

my po szczepieniu, przychodnia miala ostanie szczepionki 5w1 wiec sie zalapalismy i kupilismy na kolejne, ostatnie za 6tyg.
dominika prawie nic nie przybrala przez ostatnie 2tyg, jest ponizej 10centyla, ale wzrostu ma tyle co piotrus, 65cm. piotrus tez juz nie szaleje z waga, jest miedzy 25 a 50.

dziewczyny macie tak, ze jak jestescie gdzies to ludzie zachwycaja sie nad jednym z blizniat? zdarza sie ze mowia wam w twarz ze ktores slodszle, fajniejsze, kochansze?
dzis na spacerze baba wsadzila leb do wozka i powiedziala ze dziewczynka kochansza!! wyladowalam na niej chyba wszystkie ostatnie stresy za ten tekst

reklama
Do góry