Santini, Dagoś, Edytka - powtarzam się już, ale Wy może nie czytałyście, na problemy z brzuszkami pomaga też termofor - najlepsze są poduszki wypełnione pestkami wiśni. Dobrze trzymają temperaturę i do tego struktura dobra do masażu
Anulfka - mnie właśnie podnoszenia materacyka w gondoli brakowało, wkładałam kocyki podusie, ale to nie było tak samo. Poza tym "maluchy" zsuwały się wtedy i nózki wystawiały poza gondolę
Julianna - miałam dokładnie takie same wątpliwości. Ale moje nie zjadały (i do tej pory nie zjadają) ilości wskazanej na rozpiskach, czasem zjedzą dosłownie po kilka łyżeczek. Na początku dawałam mleko, ale potem zmniejszałam dawkę, tak do 90, 60 ml. Potem już w ogóle tylko wodę albo herbatkę koperkową do picia.
A kaszkę to daję wieczorem z butli razem z mlekiem, wychodzi z 210 ml wody, w butelce robi się z 250 gdzieś.
Katherine, Kamila - ja o glutenie na razie zapomniałam. Spróbuję im dzisiaj dać trochę kaszki manny na wodzie przy okazji obiadku. Zobaczymy... Fajnie Katherine, że u Was bez alergii, na pewno dalej też tak będzie, zdrowe szkraby masz i już!
Emilek - super, że wózek Wam podpasował, najważniejsze, że lekki i łatwo się mieści w samochodzie. A jak jeszcze prowadzi się dobrze w niekoniecznie miejskich warunkach ;-) to już w ogóle wspaniale
My dzisiaj mamy drugie szczepienie, mam nadzieję, że też pójdzie gładko.