Bibiana
Fanka BB :)
Witam dziewczynki, my w sobotę w nocy wrócilismy z nad morza
Ogólnie super, chłopcy grzeczni spali nam do 9 i im zostało
na plaży zafascynowani i piaskiem i wodą, tylko że znów nie chca mi jeść ale przynajmniej mleko piły i cos tam rybki poskubali, a ogólnie to jedzenie było be
Cos tam was czytałam wczoraj, widziałam temat czapek, tak więc moi ich nie noszą, no chyba, ze Klara świeci to coś na głowie mają, chustkę, kapelusik, ale jak są w cieniu to sa bez niczego, oni zreszta nie lubia mieć nic na głowach, a czapek nie noszą od momentu jak zrobiło się ciepło.
Karmelova dzięki za info, musze kupić bo my tylko dady, na wczasy mąż kupił z rossmana ale te tańsze i się rozpinały, raz w nocy się przebudziłam i jak to mama sprawdziłam dzieci, paytrzę a tomuś nie ma pieluchy
tzn miał na połówce pupy, body je trzymały hihi
potem nad morzem kupił w polo market jakieś ich i też nie trzyma ten klej, dla mnie pielucha jak pielucha, ale nie wygodne zakładanie, a najlepiej sprawdziły nam sie pieluchomajtki z rossmana hihi, super wygoda.
co do wagi, ja sie nie przejmuję, mój tomuś tu króluje, bo waży 11.800
Dominik 10200
Celina ja nie z okolic Bielska ale nie mam tam daleko, bo z Tychów jestem ;-)
ale Zenia z okolic, ale juz sie nie udziela :-( Zenia hop hop jak chłopcy?
Polka 100 lat dla maluszków, niech zdrowo rosną!
Gloriane dla Twoich smykoli 100 lat i zdrowiua!
Justynia zdrówka dla maluchów niech nie chorują!
Lilonka jej biedny Maciuś, oby szybko doszli do tego co mu jest, zdrówka dla przystojniaka.
Multimama gratki dla Mai!!!! moi nie chodzą
czasem się puszczą na kilka sekund i tyle. mamy przepisana rehabilitację, bo Tomus na palcach chodzi i za bardzo je ugina chodząc, czasem tak ciągnie te stopy:-(

Ogólnie super, chłopcy grzeczni spali nam do 9 i im zostało

Cos tam was czytałam wczoraj, widziałam temat czapek, tak więc moi ich nie noszą, no chyba, ze Klara świeci to coś na głowie mają, chustkę, kapelusik, ale jak są w cieniu to sa bez niczego, oni zreszta nie lubia mieć nic na głowach, a czapek nie noszą od momentu jak zrobiło się ciepło.
Karmelova dzięki za info, musze kupić bo my tylko dady, na wczasy mąż kupił z rossmana ale te tańsze i się rozpinały, raz w nocy się przebudziłam i jak to mama sprawdziłam dzieci, paytrzę a tomuś nie ma pieluchy

potem nad morzem kupił w polo market jakieś ich i też nie trzyma ten klej, dla mnie pielucha jak pielucha, ale nie wygodne zakładanie, a najlepiej sprawdziły nam sie pieluchomajtki z rossmana hihi, super wygoda.
co do wagi, ja sie nie przejmuję, mój tomuś tu króluje, bo waży 11.800

Celina ja nie z okolic Bielska ale nie mam tam daleko, bo z Tychów jestem ;-)
ale Zenia z okolic, ale juz sie nie udziela :-( Zenia hop hop jak chłopcy?
Polka 100 lat dla maluszków, niech zdrowo rosną!
Gloriane dla Twoich smykoli 100 lat i zdrowiua!
Justynia zdrówka dla maluchów niech nie chorują!
Lilonka jej biedny Maciuś, oby szybko doszli do tego co mu jest, zdrówka dla przystojniaka.
Multimama gratki dla Mai!!!! moi nie chodzą