reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Ah zapomniałam Wam powiedzieć o nowych papersach ktore wyprobowalam i chciałam polecić bo i cena b.dovra jak dady to pampery tesco loves baby są naprawde super zresztą chusteczki mokre z tej serii również mi przypadky dp gustu

reklama
Ja Was dziewczyny podczytuję w wolnej chwili, ale napisać już nie mam czasu. Od niedzielnego wieczora jestem sama z moimi potworkami. Mąż niestety musiał już wyjechać do pracy. Na całe szczęście nie będzie go tylko 12 dni, później na 9 przyjeżdża. Takie rotacje jeszcze są dobre.

Po pierwszej nocy byłam bardzo zadowolona z maluszków, bo ślicznie spały, ale dzisiaj budziły się co chwilę (na szczęście jedno po drugim a nie razem). Jestem po prostu nieprzytomna. Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza.

W nocy podaje młodym mm. Śpią jakoś tak lepiej po nim. Chyba jest bardziej sycące. Mam do siebie o to żal, ale inaczej nie dałabym rady.

darunia - ja prawie od samego początku podaje na noc dzieciakom mm a w dzień mają moje odciągnięte. Nie mam z tego powodu żadnych skrupułów, bo wypoczęta i wyspana mama to po prostu szczęśliwa mama. Także głowa do góry. Jak moje miały trzy miesiące zaczęły mi przesypiać całe noce.

Emilek - cudnie! Trzy miesiące i przespane noce ;) tez tak chce.
Z synkiem pierwsza taka trafiła sie około roczku - efekt karmienia piersia na każde zadanie :)

Mi sie wydaje, ze ta kombinacja: nocą mm, w dzien własne jest super. Ja poki co cała dobe jadę na własnym bo jest, ale nie sadze bym za jakis czas wyrobila z produkcja i tez sie nastawiam na wersje mieszana.

Madison no to u mnie moja pierworodna miała miesiąc jak przesypiała całe noce :)
Wogóle ona to bezproblemowe dziecko była tak do 3-4msc. Potem zaczęły się kłopoty z brzuszkiem i dni były ciężkie bo drzemek nie było wogóle. W końcu jak miała 8msc się uspokoiło i znów mogłam spać, ale nie kolejnego rumcajsa mi się zachciało :D i z tym panem już tak kolorowo nie było :D

Emilek- świetny pomysl z tabelka:)

Jjka- tak jestem najmlodsza. Obecnie mam 21 lat:)

Darunia, anka- wy tez mlode mamuski jesteście :)

Multimama- super:) niech biega :)

Powiedzcie mi czy któraś z Was ma facebook'a i należy do grupy bliźniaczej?

reklama
Do góry