reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Witajcie:-) 24.04.14 o godz 12:00 i 12:01 przyszli na swiat moi synowie Stas z waga 2800 i A ntos 2700. Jak na razie jestesmy jeszcze w szpitalu i radzimy sobie calkiem niezle.Myslalam, ze bedzie trudniej, jak na razie same pozytywne emocje:-) moze jutro wyjdziemy do domku, jak Antosiowi spadnie zoltaczka.Mam nadzieje, ze moge do was dolaczyc i w razie jakis pytan pomozecie radą:-) pozdrawiamy :-) :-)

kamilasze ja dokładnie nie zagłębiałam tematu rabatów rosmmanowskich. Chyba jest tak że w ciągu jakiegoś okresu czasu musisz zrobić ileś tam transakcji i wtedy wzrasta ci rabat +1%. Ja w swojej mieścinie nie mam rossmana i robię tam tylko zakupy jak jestem w krk. Kupuje dosyć dużo produktów ale rzadko. Teraz muszę zrobić 4 x zakupy w ciągu 30 dni żeby rabat wzrósł mi do 4%.

Gratulacyjne dla nowych mam. Chyba niedlugo czeka nas wysyp bliźniaków sądząc po liście na forum ciezarowkowym.
Moi zrobili nam dzisiaj prezent i spali 7 godzin, szkoda tylko ze od 20 do 3 a nie np od 23 do 6 no ale nie od razu Rzym zbudowano

Cześć dziewczyny!Witam nowe mamy:)czytałam na bieżąco ale czasu i weny brak do pisania.U nas ciężkie czasy nadeszły.Mąż pracuje piąty tydzień bez dnia przerwy,nawet w niedzielę Wielkanocną pracował.Na szczęście moja kochana mamusia zrobiła mi niespodziankę w wielki czwartek i przyleciała na tydzień więc święta jakoś przeżyliśmy:)Maluchy ostro ząbkują,Mai idą po dwa i ma już wszystkie jedynki,Dawid ma dolne jedynki ale na tym nie koniec.czasami dają czadu i mam bardzo wesoło.Starszego synka wczoraj krew zalała bo się wygłupiał i rozerwał wędzidełko w górnej wardze.Krew się lała,ja sama w domu i prawie zawału dostałam.myślałam,że nos złamał ale patrze że to z buzi się leje to myślę pewnie zęby poszły ale na szczęście nie.Wyczytałam,że tego się nie szyje i samo się zagoi.Poza tym ładnie robi na nocnik jak mu przypomnę,niestety nie woła ale to i tak postęp.Nic mi się niechce.Justynia wy już w domu?

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Multimama no zeczywiscie tego nie szyja moj najstarszy geniusz tez kiedys rozerwal sobie:-)Witam nowe mamy ja nadal nie wymyslilam prezentow na roczek ehh bylam dzis na wizycie wszytsko ok serduszka bija tylko moj lekarz chcial byc zabawny I mi wmawial ze widzi trzecie dziecko HA HA HA myslam ze go tam walne a wogole na wizyty to chodze z chloapkai I im dzis palemka bila I pol odzialu ich zabawailo musze zmianic wozek bo nikt nie chce na dole siedziec ehhhh

reklama
Pierwsza krew za nami a to dopiero początek:)Ja jak byłam z maluchami w ciąży to raz pojechałam na wizytę z synkiem sama i to był tylko ten jeden raz:)Tak więc mama domyślam się co przezywasz.Jak się czujesz mama?

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Do góry