reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

moje główki też prawie łyse i problemu z włoskami nie mamy:)

a chłopcy w dzień zazwyczaj co 3 godz, zdarza im się że jak śpią to przerwa jest dłuższa, a w nocy??? ostatni posiłek ok 20-21 i pobudka ok 3-4, a potem już stoper nastawiony i 3 godziny odliczamy start hehehehehehe

Karola zdrówka i mam nadzieję że się wyśpisz:p

reklama
Karola zdrówka i oczywiście przyjemnych snów:-)

Milenka naj dla Twoich 3 miesięcznych gwiazd:-D

Karola88 w tym sęk że moi jedzą po 170 co 3 godz póxniej ostatni posiłek o 18;30 i dopiero o 4 rano może powinnam ich o 22 nakarmić?tylko oni przez sen nie chca jesc:no:

niestety u nas maluchy wytrzymują max do 19.15 a potem padają jak muchy nawet bez żarcia co jest dla mnie szokiem bo już tak kiedyś zrobilismy - później kąpiel darli się w niebogłosy a po ubraniu w pajacyki zasneli szok:szok::szok::szok: więc kąpię wcześniej, pewno są tak zmęczeni bo łobuzeria nie chce spać w dzień tj śpią jakieś 2 razy po 40min:no:mam nadziejję ze wyrosną z tego

aaaa tatuś na imprezce firmowej, mamusia w piżamce z kanapeczkami i zaraz obejrzę jakiś film!!!!!jak się nikt nie obudzi oby oby:-D:-D:-Da w nocy pewno sama będę poić 3 łobuzów......

no ja odciągam mleko, bardzo rzadko przystawię któreś z dzieci do cycka i to raczej na deserek po butli :-)
mam pytanie czy moje mleko moge zagęścić mm ? bo mam chyba z 5 czy 6 butelek swojego mleka zamrożonego ale widzę że po moim mleku chyba maluchy są bardziej marudne i wcześniej sie wybudzają na jedzonko a po mm ładnie śpią

karola2112- my na poczatku tak karmiliśmy,ostatnia butla o 22-23 nawet...a teraz o 20 kąpiemy,o 21 butla i śpią to 5:00,zdarza sie ze do 6:00...dostają butlę i .śpią dalej do 8:00. Przeszliśmy już na 180ml mleczka,za chwilkę zmieniamy z bebilonu 1 na bebilon2.....ile schodzi tego mleka WoW!! Słoiczki z jedzonkiem z mięskiem,te duże 190g też już wsuwają na 1 raz:-)Głodomory moje...

reklama
dziewczyny czy wybudzać dzieci do karmienia co 3-3,5 godziny czy po prostu jak śpią to niech śpią i dopiero jak się obudza to je karmić ?

Do góry