reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Karola mamy dokladnie to samo, moje tez dwa lysonki i od tygodnia dokladnie tak samo jedza tylko po 120 :-D. Daje im wode, ale jest wrzask, nie ma szans, zeby przedluzyc ten czas :-) Zadziwiajace jak one odmierzaja ten czas :-)
A Twoje sa na butli, czy Twoim mleczku i czy zaczelas juz dawac warzywka? Moje na mm w niedziele im dalam gotowane jabluszko zjadly po pol lyzeczki :-), ale wcale to nie zmienilo trybu jedzenia :-)

Ostatnia edycja:
moje jedzą po 80-120 co 3 godziny z zegarkiem w ręku heheh tak jak twoje...niekiedy im się udaje przespać 4,5 od 2 w nocy 7,30 ale tylko jak śpią ze mną i im wciskam smoczki jak im wypadną....więc cóż chodzę ciągle niewyspana bleeee

Moje tez tylko tylko ze mna i ta sama taktyka :-D. Lozeczka nie cierpia ... Budza sie miedzy 2 a 3 i zawsze o 5.00 i juz co 3 h i nie ma przepusc :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny to moje troche starsze jedza wiecej i powinny miec dłuzszy odstep a tu nic z tego co 3 godz:no: w nocy to prześpią z 8godz bez jedzenia ale u nas ostatni posiłek to o 18:30 dziś obudzili się po 4 a potem już co 3 godz
karmię tylko mm, ostatnio przed mlekiem zjedli po pół słoiczka marchew + ziemniak i od razu po 170 mleka, no to się najedli na 3 godz bleee
ale spią w swoich łózeczkach nie ma mowy o naszym, ja jestem tak zmęczona ze boję się ze mogłabym przygniesc:no:

dziewczyny karola79 pisała mi wczoraj smsa...bidulka jest w szpitalu....ma piasek w woreczku żółciowym...dzisiaj ma mieć rozbite....ból niesamowity...ale jak to karola widzi pozytywne strony i pisze ze sie wyśpi :).,,,,,
duuuuużo zdrówka :*

Dziewczyny a może spróbujcie zwiększyć porcje mleka,spróbójcie dac zamiast 120ml 150:) Moi teraz jedzą 180ml:) i przesypiają calusieńką noc:-)Albo żeby maluszki spały w nocy to tylko na noc na razie zwiększcie ilość mleczka:)

rabbit- my do kąpieli używamy płynu z nivea 2w1,z ekstraktem z lipy na poczatku,a teraz mamy z rumiankiem.Jest super +mydełko z nivea.Dzieciaczkom pachną główki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola pytalas jak czesto karmie i ile, trudna sprawa. ja nadal karmie na zadanie w sumie... w dzien jedza miej wiecej co 3 godz. i tak az do 23 -wtedy jedza ostatni posilek i zazwyczaj (choc nie zawsze) budza sie wtedy okolo 5 rano a potem o 8. iigdy nie zjadaja wiecej niz 120 ml
probowalam zwiekszyc , ale na daremnie bo tyulko wylewalam mleko, ale pieknie przybieraja na wadze wiec sie nie martwie wogole :tak:

dziekujemy za zyczonka :* wracaj szybko do nas :*

Ostatnia edycja:
Do góry