reklama
karola2112
Fanka BB :)
taaa i nic a u Ciebie jak?co ile jedzą maluchy?my jak na razie mamy co 3 godz jak w zegareczku i nic dłużej bebbebebb
Karola mamy dokladnie to samo, moje tez dwa lysonki i od tygodnia dokladnie tak samo jedza tylko po 120 . Daje im wode, ale jest wrzask, nie ma szans, zeby przedluzyc ten czas :-) Zadziwiajace jak one odmierzaja ten czas :-)
A Twoje sa na butli, czy Twoim mleczku i czy zaczelas juz dawac warzywka? Moje na mm w niedziele im dalam gotowane jabluszko zjadly po pol lyzeczki :-), ale wcale to nie zmienilo trybu jedzenia :-)
A Twoje sa na butli, czy Twoim mleczku i czy zaczelas juz dawac warzywka? Moje na mm w niedziele im dalam gotowane jabluszko zjadly po pol lyzeczki :-), ale wcale to nie zmienilo trybu jedzenia :-)
Ostatnia edycja:
karola2112
dziewczyny to moje troche starsze jedza wiecej i powinny miec dłuzszy odstep a tu nic z tego co 3 godz w nocy to prześpią z 8godz bez jedzenia ale u nas ostatni posiłek to o 18:30 dziś obudzili się po 4 a potem już co 3 godz
karmię tylko mm, ostatnio przed mlekiem zjedli po pół słoiczka marchew + ziemniak i od razu po 170 mleka, no to się najedli na 3 godz bleee
ale spią w swoich łózeczkach nie ma mowy o naszym, ja jestem tak zmęczona ze boję się ze mogłabym przygniesc
karmię tylko mm, ostatnio przed mlekiem zjedli po pół słoiczka marchew + ziemniak i od razu po 170 mleka, no to się najedli na 3 godz bleee
ale spią w swoich łózeczkach nie ma mowy o naszym, ja jestem tak zmęczona ze boję się ze mogłabym przygniesc
#rabbit#
dziewczyny karola79 pisała mi wczoraj smsa...bidulka jest w szpitalu....ma piasek w woreczku żółciowym...dzisiaj ma mieć rozbite....ból niesamowity...ale jak to karola widzi pozytywne strony i pisze ze sie wyśpi .,,,,,
duuuuużo zdrówka :*
duuuuużo zdrówka :*
karola88
Dziewczyny a może spróbujcie zwiększyć porcje mleka,spróbójcie dac zamiast 120ml 150 Moi teraz jedzą 180ml i przesypiają calusieńką noc:-)Albo żeby maluszki spały w nocy to tylko na noc na razie zwiększcie ilość mleczka
rabbit- my do kąpieli używamy płynu z nivea 2w1,z ekstraktem z lipy na poczatku,a teraz mamy z rumiankiem.Jest super +mydełko z nivea.Dzieciaczkom pachną główki
rabbit- my do kąpieli używamy płynu z nivea 2w1,z ekstraktem z lipy na poczatku,a teraz mamy z rumiankiem.Jest super +mydełko z nivea.Dzieciaczkom pachną główki
Ostatnia edycja:
reklama
Milena23uk
Karola pytalas jak czesto karmie i ile, trudna sprawa. ja nadal karmie na zadanie w sumie... w dzien jedza miej wiecej co 3 godz. i tak az do 23 -wtedy jedza ostatni posilek i zazwyczaj (choc nie zawsze) budza sie wtedy okolo 5 rano a potem o 8. iigdy nie zjadaja wiecej niz 120 ml
probowalam zwiekszyc , ale na daremnie bo tyulko wylewalam mleko, ale pieknie przybieraja na wadze wiec sie nie martwie wogole
dziekujemy za zyczonka :* wracaj szybko do nas :*
probowalam zwiekszyc , ale na daremnie bo tyulko wylewalam mleko, ale pieknie przybieraja na wadze wiec sie nie martwie wogole
dziekujemy za zyczonka :* wracaj szybko do nas :*
Ostatnia edycja: