reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Nooo mozliwe.. jak widzisz przebity maly kawalek zabka to napewno zab bo coz innego :) biedulka pewnie ja mecza dziaselka... Od 3 mies sa zele na dziaselka, no i moze schlodzone gryzaczki itp ;)))

reklama
my wstajemy zazwyczaj między 3-4 i spimy do 7, a spac chodzimy zazwyczaj 20-21. Karola zobaczysz Twoje maluszki tez tak będą miały, myślisz ze moi tak od początku spali tyle??? ooooo nie, długo pobudka była co 3 godz. ale i ja się doczekałam, więc przyjdzie i kolej na Ciebie:) trzymam mocno kciuki:)
A jak po szpitalu już wszystko ok???

15 stycznia ide na laparoskopie, beda usowali mi pecherzyk zolciowy. jestem na scislej diecie czyli w swieta nie pojem:no: modle sie tylko bzebym dotrwala do tego 15stego i zebym nie miala juz atakow to jest koszmarny bol

uuu... karola79 - to Ty będzie miała niezłą rozpustę z jedzeniem w święta :baffled:
współczuję tego bólu, a przed ciążą też miałaś z tym problemy??

Rabbit- my też mieliśmy podobnie,chłopcy jak mieli 3 miechy zaczęli sie strasznie ślinić,pchali wszystko do buzi,ale pediatra powiedzialą ze na zęby jeszcze czas a teraz mają taki okres ze produkują dużo śliny,nie wiedza ze to trzeba połknąć i bawią się tym,plują itp. Ale i na nas nadszedł czas na ząbkowanie,chłopakom można wyczuc na dziąsełkach dolne i górne jedynki,bedzie niezły ubaw jak im wyjdą 4 zęby od razu:-D

Pytałam pediatrę o żele,ale one dają rezultat tylko na chwilkę,ostatnio głośno i dużo dobrego słyszy się o preparacie Camilia(to taki roztwór w mini pojemniczkach i ten roztwór wkrapia się do buzi,on sie niby jakoś ze śliną miesza i wchłania w jame ustną.Podobno bardzo dobre na bolesne ząbkowanie.My kupiliśmy "w razie czego" ale na szczęście na razie nie było potrzeby,marudza troszkę ale dzielnie znoszą

reklama
Do góry