reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Hej:)
Przechodze z watku o ciazach blizniaczych, gdyz zostalam mama:)
Co prawda moje maluszki nie sa ze mna bo sa wczesniakami 31tc 5d ale mam nadzieje ze niedlugo bedziemy razem:)
Urodzilam 27.03.14r. przez cc. Odeszly mi wody i jeden bobasek wypchnal nozke na zewnatrz i tak oto przyszli na swiat Antos 1495g i 40 cm oraz Franio 1600g i 42 cm.

To tak w skrocie:)

Mam nadzieje ze tak jak w watku o ciazach blizniaczych tak i tu znajdzie sie miejsce dla mnie i chlopcow:)

reklama
Cannot :-) gratulacje! i witaj wśród nas :-) to się chłopcy nie mogli doczekać ;-) żeby już nogę wystawiać? Ładna waga bobasów, na pewno wkrótce będziecie razem w domku, trzymam kciuki za ładne przybieranie na wadze &&&&

Canot witaj :) zobaczysz jak Twoje maluszki szybko wyjdą do domku, patrz na maluchy Mamy290 też się urodziły w 31 tc a teraz szaleją nma maxa :-D

Jjka moi juz teraz są wszędzie, Tomasz włazi dosłownie wszędzie, wczoraj zwalił na siebie dużego kwiatka był cały w ziemi, nawet w pieluszce ja miał :-D Siada na wszystkim, nawet na bracie :szok::confused2::szok:
Dominik chce wstawać, ale nie wstaje przy czyms tylko od ziemi, tak jak dzieci już chodzące, a wiadomo jak to sie dla niego kończy, po ostatnim upadku chyba się wystraszył, bo już nie odrywa rąk od ziemi, więc powiem Ci że jest wesoło, a jak bedą biegac to poprostu bedą mieć więcej siniaków niż inne dzieci :D

Witaj Cannot
Gratulacje i ciesze się, że wszystko się dobrze skończyło. Powodzenia.

Hehe widzisz u Ciebie noga wyszła u mnie była główka jeden z moich synów też chciał byc już "wolny"
Jeszcze raz wszystkiego co Najlepsze Wam życzę.

Natan ma zęba :szok:i to pewnie dobry tydzień bo cały jest (cała kreseczka) i nawet troszeczkę podniesiony, jak mnie ugryzł byłam w takim szoku że nie mogłam uwierzy :tak:u kaji pusto
canno
t
gratulacje!! i witam wśród nas :)

jjka
a czemu po 5 mc?? karmisz cyckiem?? jak jesteś na mm to stałe jedzenie wprowadza się po 4mc. Ja nawet moim maluchom nie korygowałam wieku o te 3 tyg. bo lekarz stwierdził ze nie trzeba. Ja zastąpiłam jeno mleko stałym posiłkiem - na razie mało jedzą wiec po godzinie i tak muszę dać mleko :sorry2:ale już coraz lepiej jedzą.

Cannot, witaj i gratulacje! Tutaj to prawdziwa skarbnica wiedzy i same super laski tu piszą, ktore zawsze pomogą:-)

Justynia- tak, tak po skonczeniu 4msc zycia czyli jak już bedzie im lecial 5msc. Tak mi lekarz mowil i tak widze jest na tych wszystkich rozpiskach. Ja widze, ze M. to się juz mlekiem nie najada. Wciaga 150ml i marudzi, wklada sobie piąstki ale 180ml to objętosciowo dla niego za duzo, dlatego chyba jemu wczesniej kleiku dam, zeby ten posilek byl taki bardziej syty.

Justynia szybko :szok: Gratulacje dla Natana, będzie pewnie tak jak u Tomusia, że nie wiadomo kiedy ząb idzie bo zero objawów :-D

Malamer ja słyszałam o tych kaszkach ale nie kupowałam.

A co do zęba to ja myślałam że Tomuś miał go ze 2-3 dni ale jak zobaczyłam jak D wyszedł i była to kreseczka ledwo wyczuwalna, to też dzoszłam do wniosku że Tomuś musiał go mieć z tydzień albo i dwa bo był taki już duży i widoczny, więc może i Natan ma dłużej tego zęba hihi oby dalej tak wychodziły .

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki!witam nową mamusię:)Justynia no,no gratuluję zębolka:)Niechce chwalić ale starszy synek powoli gubi rogi diabelskie,oby tylko nie wyrosły nowe:)Malychy powoli usypiają i będzie chwila spokoju:)miłego dnia życzę:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Do góry