reniag
Fanka BB :)
ja cycem nie karmiłam bo chłopcy byli za mali a laktatorem pracowałam 2 miesiące, więc też jestem zdania ze bez laktatora ciężko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropo sids w ie jest to samo co w uk, jak Milenka opowiadala, ja bylam przerazona i do dzisiaj za kazdym razem slucham czy oddychaja i sprawdzam, prawie obsesja ...
a o powrocie do pracy nie mysle, kazdy dzien przynosi cos nowego, a to juz nie wroci ... "kariera" musi poczekac :-)
kurcze ale zamęt zrobiłam przez to sids...widze ze trwa dyskusja na temat laktatora..ja kupiłam z firmy phgilips avent,z buteleczka i wkładkami laktacyjnymi za 140zl..jakby któraś chciała to sprzedam za połowe ceny..użyłam go 2 razy,nie dane było mi karmic cycem)a póki co laktatorek leży w pudełeczku i się kurzy.Zdjęcia wyśle jakby któraś była zainteresowana