Multimama, Mama macie rację z tymi cenami, w Pl im wiecej zarobisz to i tak tyle samo Ci zostaje, bo nagle wzystko dookoła drożeje
Jjka nie da się dziecka zmusić do raczkowania, każdy rozwija się inaczej, mój pierwszy syn najpierw chodził (przy meblach, z krzesełkiem) a dopiero potem raczkował
ale pełzał przez 3 miesiące, tylko jego pełzanie było bardzo szybkie robil to perfekcyjnie, bo moi pełzają ale jakoś slimato
Justynia szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie to bym Cię wzięła na lumpy, ostatnio kupiłam koleżance za 5 zł trampki z nexta te z minnie
Archiwalne: MINNIE cudne wysokie trampki roz 7/ 25 wk 15 NEXT Stalowa Wola • Tablica.pl o te, a dla córki mojej kuzynki takie super ciuszki, porobie potem zdjęcia to pokaże,
a z tymi cenami na allegro za używki masz rację, dlatego wolę iść do lumpa i kupić coś za groszę, kilka miesięcy temu kupiłam sweterek z hm za 1 zł
Karmelova pierwsze słyszę
Mama hihi ale masz teraz wesoło, oczy dookoła głowy ;-)
Multimama no to musisz łapać maluszki wiadomo....spryciule z nich
no i z chodzeniem tak na pewno będzie, jak zaczną szybko chodzić to tak chwiejnie na pewno, ale kto wie, może akurat nie będą tak szybko same chodzic, mój Filip szybko wstawał, chodził z czymś, ale sam nie chciał dopiero w 11 miesiącu