reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Wiedz, że nie jesteś sama :-) Jak Sylha mi piszę, że jej dzieciaki śpią od 20 do 8-9, a wczoraj Ami nawet do 9.30 to normalnie mnie skręca z zazdrości. Nie wspominając oczywiście o naszych nocnych pobudkach ;-)

reklama
Lilonka zdjęcia super:-) Marcposzła ja bym poszla do neurologa moi juz raczkuja i wstaja a sa z31tyg Multimama u nas to ja nie wiem o ktorej wstaja:-) bo jedza gdzies okolo 7:30 sniadanie i do tego czasu siedza cicho w lozkach ja zqachorzylam i licho sie czuje Olek pokasluje we wtorek mam wizyte u neantologa to ich zbada wczoraj podjelam meska decyzje za dwa miesiace chlopaki laduja w swoim pokoju sami:szok: a w sobote skonczyli 10miesiecy gdzie do cholery ten czas uciekl:-) przeciez jeszcze wczoraj w ciazy bylam i tak to ucieka ze sie czlowiek nie obejzy i 5 lat zleci :-)

Lilonka ja o pobudkach w nocy to nawet nie wspominam,budzą się bardzo często choćby na łyk mleka i zacznę ich powoli odzwyczajać bo to bardzo męczące i dla mnie i dla nich.

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Multimama - miód na moje oczy piszesz ;-) że nie tylko moi tak mają :-) ja próbuję oduczać ale często bral cycka w nocy oznacza np 2 godziny ryku. Za 2 tygodnie wracam do pracy i boję się, że na rzęsach będę chodzić.

Lilonka to ja mam na tyle dobrze,że są na samej butli i jak zacznę powoli rozrzedzać mleko to nikt nie będzie tęsknił za cyckiem.

Mam pytanko lapiecie dzieci jak upadają tzn chodzi mi oto ze chłopaki zaczęli wstawać nie do końca nauczyli się siedzieć i tak wspinają się na meblach i ciągle lecą do tylu boje się ze cos sobie w końcu zrobią

Mama ja łapię bo mam to samo,gdyby jeszcze maluchy potrafiły usiąść to co innego a jak lecą jak deski to lepiej łapać:)

Olek zwalił sobie na głowę modem od internetu urwał kabel przypięty do ściany guz na pol czoła a ja do lekarza IDE dzisiaj pięknie poprostu

O kurcze!takie wypadki nas niestety nie ominą.Ja to już nie nadążam za nimi biegać,Dawid rano też fikną do tyłu jak deska w łóżeczku ale skończyło się na płaczy.

reklama
Ja ich chyba dziś przywiaze tak wariuja od rana jeszcze mu dzisiaj Max dal koncert w nocy oj ciężko dzisiaj bedzie

Do góry