Justynia ja pokupowałam dużo ciuszków przez ebay, ale z wysyłką do UK. Jedna i to duża paczka mi nie doszła, dziewczyna co sprzedawała zwróciła mi po wielu emailach za rzeczy, a za przesyłkę nie ( przesyłka kosztowała więcej jak rzeczy). W sumie to przez parę lat nakupowałam wiele rzeczy przez ebay, a tylko jedna paczka zaginęła, jakiegoś dziwnego kuriera dziewczyna zamówiła, nie wiem jak jest z wysyłką do PL. Ale miałam raz też taką sytuację,że ja zostałam w PL a mąż pojechał autkiem i zapomniał kluczy. Pojechałam na dworzec autobusowy i poprosiłam kierowcę o przekazanie koperty z kluczami - wzięli 120 zł, a mąż musiał do Londynu na dworzec jechać i czekać na ten autobus. A innym razem zapomniał laptopa - zamówiłam kuriera i ten dostarczył paczkę do domu w UK za 99zł.
Jjka do wizyty masz półtora tygodnia, przykro mi że synek tak musi się męczyć, trzymam kciuki za wizytę, aby się wyjaśniło co dolega dla maluszka.
a w ogóle to szkoda,że jesteśmy z różnych stron Polski i Europy, bo fajnie by było zrobić zlot wózków bliźniaczych
Jjka do wizyty masz półtora tygodnia, przykro mi że synek tak musi się męczyć, trzymam kciuki za wizytę, aby się wyjaśniło co dolega dla maluszka.
a w ogóle to szkoda,że jesteśmy z różnych stron Polski i Europy, bo fajnie by było zrobić zlot wózków bliźniaczych