reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Milenko to wcale mnie nie pocieszyłaś:/ chłopcy... wcześniaki.... poniżej 2 kg:(

Reniu nie martw sie, kazde dziecko jest narazone... i tak jest ze wszystkim, niektore dzieci umieraja z powiklan po grypie czy z roznych innych powodow... nie mozeby popadac w paranoje bo to nam na dobre nie wyjdzie, a i dzieci czuja nasz stress. najwazniejsze ze chlopcy sa zdrowi , dobrze sie rozwijaja i nie ma co myslec o zlym bo po co nie ??
ja nienawidzilam lekarzy po porodzie, nie dosc ze mialam depresje to jeszcze pol nocy stalam nad nimi i patrzylam czy oddychaja, az w koncu powiedzialam dosc. glowa do gory i modlmy sie ,ze wszystko bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

a Twoi chlopcy sa cudni i rosna w oczach.. jak niektora mama tu stwierdzila,ze rosnie Ci nastepca Kalisza :-D

reklama
aaaa zabije tą naszą Milenke....straszy tu nas....no nie stety nie jestesmy w stanie patrzec na dzieciaki 24 na dobe i sprawdzac czy oddychają....tak samo potem jak bedą duże nie będziemy w stanie przechodzić z nimi przez każdą ulice....moim zdaniem nie trzeba o tym wogóle myśleć...nasze dzieciaki będą zdrowe czy to śpią na boku czy na plecach czy na brzuchu i .

to my wszystkie prawie:(
dziewczyny jakie macie doświadczenia z laktatorami? przydały się wam? od razu, później, wcale? zastanawiam się czy kupować od razu jak byłby problem z rozbudzeniem laktacji czy nie dawałabym rady karmić????

aaaa zabije tą naszą Milenke....straszy tu nas....no nie stety nie jestesmy w stanie patrzec na dzieciaki 24 na dobe i sprawdzac czy oddychają....tak samo potem jak bedą duże nie będziemy w stanie przechodzić z nimi przez każdą ulice....moim zdaniem nie trzeba o tym wogóle myśleć...nasze dzieciaki będą zdrowe czy to śpią na boku czy na plecach czy na brzuchu i .

nie chce straszyc nikogo bo mozna przeczytac to gdziekolwiek ale NIECZYTAJMY !! zajmijmy sie czyms przyjemnym, moze swiatecznym... a wlasnie apropos nieprzyjemnych tematow to kiedy wracacie do pracy i co z ,aluszkami??:-D

ojjj ja uwielbiam moją prace ale dzieciaki ważniejsze i myśle że rok z nimi będę...:p więc jeszcze trochę Cię pomęcze na bb i fb hihih

ja sie chyba dalej poszkole w psychologii dzieciecej... musze kupic jeszcze kilka ksiazek , poczytam , przypomne sobie wszystko a potem zostane psycholem :p ahhh marzenia mam nadziej,ze sie uda :)

a ja po macierzyńskim pewnie będę wracała do pracy, zarabiam więcej niż mój M więc finansowo nie mogę sobie pozwolić by zostać z chłopcami:( na szczęście mamy 37 tygodni :) a z dziećmi pewnie niania:(

reklama
to my wszystkie prawie:(
dziewczyny jakie macie doświadczenia z laktatorami? przydały się wam? od razu, później, wcale? zastanawiam się czy kupować od razu jak byłby problem z rozbudzeniem laktacji czy nie dawałabym rady karmić????

kup jak najszybciej i najlepiej elektryczny, bez laktatora ani rusz.
Ja nie wrocilam do pracy po Franiu, a mialam fajna prace i nie zla kaSE a jak pomyslalam o powrocie to stwierdzilismy, ze po co wracac na pol roku skoro planujemy kolejne dziecko. Z 3 sztukami na etat wrocic ciezko, wiec zajme sie swoim biznesem.

Do góry