reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Palinka spokojnie, u nas mimo że obie sztuki w szpitalu to syn ponieważ jest mniejszy to też praktycznie non stop śpi i żadne pikanie , wycie innych dzieci mu nie przeszkadza, nawet na śpiocha można go przewinąc i guzik go to obxhodzi a bardzo ładnie przybiera na wadze i lada moment dotrą z Zuzą do wagi urodzeniowej a niestety zaraz po porodzie bardzo szybko i sporo zjechali w dół

reklama
wow niezła waga!!!
To moje chłopaki najstarsze a sporo mniejsze:)
Filip 5600 i 60 cm , a Kacper tydzień temu 4300 i gdzieś 56cm.

Karola Ty chyba swoje dzieci drożdżami karmisz hehehehehehe:-D:-D:-D:-D

Ksawery wyszedł z wagą 2500 a wczoraj miał 2370 ...:-((((((((( dziś już karmię go na potęgę...on ma nogi jak patyki takie cienkie..a Kornel to taki ,maczo'' leży w inkubatorze, zadowolony, nabiera ładnie masy..
A ja mam lipę w nocy..mój mąż już nie ma do mnie siły:p ciągle przesypiam karmienia..w sumie to tylko pół godziny ale nastawiam budziki wstaje i dalej śpie.. no strasznie się z tym czuję!!

dziewczyny czy wychodzicie z maluchami do ludzi? tj na zakupy do hipermarketu czy kawiarnia etc?u nas Baśka reaguje płaczem strasznym jak gdzies wchodze i juz głupieje czy moze sie bac?już nie wiem co powinnam robic?

karola a to maluchy ładnie Ci rosna:)

Moje chłopaki mają 5200g i 4550g :-) , ale głodomorki z nich są .A ostatnia noc była boska 7 godzin przespali :-D .
Walczymy niestety z jakąś wysypką na buzi Maksia ( teraz to ma ją już i na klatce ) :-(. Lekarz kazał odstawić kosmetyki i kąpać w Oilatum , dajemy wapno i smarujemy Alantanem , ale dalej wysypka jest . Więc dziś zaczęłam mu podawać Bebiko1 HA ( pił do tej pory zwykłe ) jak lekarz zasugerował . Zobaczymy co będzie dalej .Mam nadzieję , że to nie skaza .

Cordoba, 7 godzin:szok:u mnie najdluzej to 4h, a w zasadzie dwa razy chyba sie zdazyło.
Zycze szybkiego pozbycia sie wysypki.
ja wlasnie karmie towarzystwo i wiem, ze gdzies tam na slasku nasz Rabbit tez siedzi tak jak ja i majac jedno oko otwarte tankuje towarzystwo,pozdrawiam Cie kochana

reklama
hej dziewczyny, moje gwiazdy tez ladnie tyja choc jeszcze ciut mniejsze od waszych... Zosik ma 4300 a Jula 3900, od wyjscia ze szpitala w rowno 4 tyg przytyly po 1300 kazda :) :D jestem z nich bardzo dumna :) a jestesmy tylko na cycuchu; no ja tez nie moge narzekac na karmienia, dzisiaj obie jadly kolo 20:30 a wstaly Jula o 1 i 6 a Zoska o 4 i 8 takze mamy luzik :)

Do góry