Napierajka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za rady. Nutrition stosowałam przy Wojtusiu zanim okazało się co mu dolega. Może zastosuję do Krzysia jak mu się bedzie powtarzać, a nie potwierdzi się diagnoza. Krzyś też miał robione USG brzuszka i wynik był w zasadzie w normie, ale to badanie robili w innym szpitalu nie specjalistycznym, więc jak zacznie wymiotować do trzeba jechać do Prokocimia.
Co do nocnych płaczów to stosowaliśmy już masaz brzuszka, rowerki, suszarkę i kładzenie na brzuszku. Na chwilę pomaga, ale i tak zaraz jest wrzask. Najgorsze, że chłopcy potrafia tak wrzeszczeć z przerwami cały wieczór i przynajmniej połowę nocy, a Wojtuś nawet całą noc. Dodam, że cały czas jesteśmy na mleku Bebilon comfort - przeciw kolkom i zaparciom.
Będę musiała chyba jednak pofatygować się z maluchami do pediatry jak się nie poprawi, może coś doradzi.
Wczoraj kupiłam w Biedronce termofor, spróbuje zastosować.
Co do nocnych płaczów to stosowaliśmy już masaz brzuszka, rowerki, suszarkę i kładzenie na brzuszku. Na chwilę pomaga, ale i tak zaraz jest wrzask. Najgorsze, że chłopcy potrafia tak wrzeszczeć z przerwami cały wieczór i przynajmniej połowę nocy, a Wojtuś nawet całą noc. Dodam, że cały czas jesteśmy na mleku Bebilon comfort - przeciw kolkom i zaparciom.
Będę musiała chyba jednak pofatygować się z maluchami do pediatry jak się nie poprawi, może coś doradzi.
Wczoraj kupiłam w Biedronce termofor, spróbuje zastosować.