Miss Cinname, ale one jeszcze malenstwa! a to chlopczyk I dziewczynka bo w koncu nie wiem. A co do spania to moim sie ostatnio zapodobalo wstawac miedzy 5 a 5.30, bo jasno na dworze (tescie maja kijowe zaslony), wiec oni jak oczy otworza I zobacza, ze dzien to juz po spaniu. Ale w nocy sie troche poprawili, raz sie budza, bierzemy do lozek I spia do tej piatej. Choc czasami Rory ma napad wrzasku przez godzine, na ogol miedzy 3 a 4..
Mati, ale lasencja! Ty taka szczuplutka, wow! Ja to tyle gadam o tym, ze mam isc na diete a nic z tego nie wychodzi, juz mam 3 kg wiecej niz po ciazy, a w sumie 8kg wiecej niz przed a bylam taka akurat. Eh...Kopa mi dajcie w ten tlusty tylek. A najgorsze, ze przed ciaza (I slubem) schudlam a ciagle mam stare ciuchy wiec teraz znowu w nich chodze, moze jakbym musiala wszystko nowe wieksze kupic to bym miala wieksza motywacje.
Mati, ale lasencja! Ty taka szczuplutka, wow! Ja to tyle gadam o tym, ze mam isc na diete a nic z tego nie wychodzi, juz mam 3 kg wiecej niz po ciazy, a w sumie 8kg wiecej niz przed a bylam taka akurat. Eh...Kopa mi dajcie w ten tlusty tylek. A najgorsze, ze przed ciaza (I slubem) schudlam a ciagle mam stare ciuchy wiec teraz znowu w nich chodze, moze jakbym musiala wszystko nowe wieksze kupic to bym miala wieksza motywacje.