W końcu ogarniam...
Po 1
Cailina- Sto latek dla rozrabiaków
Po 2
Mati- właśnie to samo pomyślałam,że Wy wszystkie siostry no i oczywiście niezłe laski
A tak poza tym...
Lola- misiaki świetne, na pierwszej fotce Mati wygląda indentycznie jak córka sąsiadki
, a LEnka ma boskie oczka,
Ja mam wózek bj mini citi double- nie wiem czy to to samo o czym piszesz...nadarzyła się okazja to zalicytowałam i wygrałam i baaaardzo dobrze, bo jest świetny:-), na razie jednak będzie tylko na wyjazdy i go wpakuję do auta- uwiebiam go za jego składanie:-), mam jeszcze ten mikado- obora, ale wygodny do ew. spania moich dzieci i na spacery u mnie wystarczy w zupełności, a tamten będę sprzedawać...
U nas wagowo ( raport ze wczoraj;-) ) Kacper 9100, Amelia 8600 ważone w/g mojej wago łązienkowej, ale +/- mniej więcej się zgadzało z lekarską....Także masz kawał chłopa w domu
mój odkąd się przemieszcza to waga mało się rusza w górę, a Amelia choć taka ruchliwa nie jest to też jej waga nie szaleje,ale ona dużo mniej je od Kacperka,...
Niuleczka, Pikka- hehe porządek jeszcze póki co jest zobaczymy za 3-4 miesiące jak będzie
Moje, szczególnie Amelia baaardzo lubią się bawić póki co w kojcu- tam multum zabawek to zajęcie się znajdzie.
Mati- ja też jutor wybywam na obiadek
, póki co i tak nie gotuję, bo mi się nie chce- jedyny plus braku emka- nie trzeba się trapić czym uraczyć męża jak wróci głodny z pracy