reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Anika, moje mialy wage podobna ale teraz lzejszy przescignal braciszka o przeszlo kilogram. Ale mysle, ze jak blizniaki sa dwujajowe to nie ma co sie martwic bo to tak jakby byla dwojka zupelnie odmiennych dzieci, a trafilo sie, ze razem urodzonych.

reklama
Sylha- znalazłam baby jogger w super cenie tylko 600 zł i maz dzis ma po niego jechać . Normalnie chodzą po 1000 zł tutaj . Oby tylko ta babka pezetrzymala mi go do 17 bo dopiero maz wtedy moze jechać .

Witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czasu brak, rano pobudka o 6-stej przygotowanie dzieciaków i siebie aż przyjdzie szwagierka albo teściowa żeby pilnować moją szarańczę a ja do pracy, w pracy kupę roboty a po pracy zakupy albo spacer albo jedno i drugie:) a później jak przyczepia się mi do nogi moje krasnale to tak do wieczora a później kąpanie, karmienie i lulu, a ja padam i nie mam na nic już siły coś pooglądam w tv i nawet nie wiem kiedy odlatuję i tak dzień za dniem mija, i roczek zbliża się wielkimi krokami. Dzieciaki chodzą już same najpierw Kubuś a Maja z dwa tygodnie po nim i zaczęły się guzy i siniaki a oczy mam dookoła głowy.
Zastanawiam jak dajecie sobie radę z karmieniem dzieciaków bo ja mam problem utrzymać ich w jednym miejscu żeby siedli i zjedli, mieszkam w bloku i po prostu miejsca brakuje mi na dwa foteliki więc karmie ich z doskoku jak złapię ale przyznam że mnie to męczy, mam jeden fotelik do karmienie ale żadne nie chce czekać w kolejce na swoja kolej albo będą jeść razem albo wcale i zastanawiam się co z tym fantem zrobić co wymyślić najlepsze byłoby zapiąć do fotelika i nakarmić ale w pokoju już nić nie wcisnę może coś podpowiecie, pozdrawiam :)

Lilly - ja się zbieram zeby się pochwalic jakimis fotkami ale jakos przez pw nie umiem wysłac a tu jakoś nie mam czasu nigdy ale w końcu sie zbiorę. Dziękujemy za życzenia i ściskamy Twoje pannice.
Roczek zleciał co? Rok temu myslalam, ze to najgorszy czas jak minie to juz będzie git, a teraz myslę, że dopiero zaczyna sie prawdziwy sajgon :-D
Jakie fanty laski wyciągnęły?

U nas kieliszek, świety obrazek i szczotka do wlosów tylko w róznych kolejnościach - żaden kasy nie chciał hahaha
U nas dzis dziadkowa impreza zaliczona w niedzielę z chrzestnymi i koniec z tymi imorezami bo tylko torty wcinam;-)
Wiolcia - dziękujemy za życzenia, no już roczek minął, zaraz Twoje dzieciaczki będą świętować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Niuleczka my dzis tylko życzonka a wyprawiamy w sobotę,także napiszę Ci co moje dziewczyny wyciągnęły z fantów :-) No to chłopaki łakomi na kasę nie bedą,ale oby ją mieli :-) Zleciał ten rok jakoś tak szybko,ale dzieci tak mi dają popalić,że masakra.Wyślę na pw mój adres mailowy i wymienimy sie fotkami naszych łobuziaków :-)

Cailina Dziękujemy za życzenia :-) Buźka

Do góry