reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Ja @ dostalam ksiazkowo 6 tyg po skonczeniu karmienua ale xnam dziewczyny co mimo karmienia dostawaly regularnie co 4 tyg od porodu. Tak puerwsza lala sie 1.5 tyg jakby kurek kto odkrecil.

reklama
Ja tez dostałam @ dość szybko ok po 8 tyg a tez wtedy jeszcze karmiłam .

sylha- wg mnie ten baby jogger jest rewelacja i pcha sie go super. To był wózek który chciałam kupić jak myślałam o wózkach szerokich. Jednak jedno szczęście , ze zdecydowałam sie na mój i candy bo w mojej sytuacji to był najlepszy wybór i ze względu na dom, ze mogę spokojnie wjechać do środka a takim na szerokość nie i musiałabym dzieci na dworzu wkładać i wyciągać . Poza tym, ze mogę mieć z niego wersje pojedyncza . A baby jogger city mini sama szukam w okazji zeby kupić bo mam taki kaprys hehe:-) chce go mieć jako drugi wózek który bedzie w aucie . Tylko, ze są dwa rodzaje city mini na piankowych i on waży chyba ok 12 kg i city mini GT na dmuchanych i jest cięższy ok 14,5 i chyba ma większe koła

Lilonka- :-D 9 miesięcy odpoczywałaś i jeszcze Ci mało;-)

Lola- :szok: o nie wiedziałam,że jeszcze są pompowane koła wyczytałam jedynie,że oparcie zostało usztywnione i są dodatkowo paski zabezpieczające przed przypadkowym złożeniem....póki co jestem na niego napalona:-):-D i na roczek planuję się już w niego zaopatrzyć....

Lola- chcę sprzedać, bo póki co chcę się zaopatrzyć w mikado duet- rewelacja to nie jest, ale na te kilka miesięcy wystarczy- ważne mi jest,że dzieci będą siedziały do mnie- a nie jak mam teraz- denerwuje mnie to,bo nie mam kontaktu z dziećmi... no i ten sposób rozkładania do spania....upatrzyłam używkę w bdb stanie i raczej się skuszę, a potem ten bj

No i zostałam sama:-( emek pojechał do Niemiec....

Witam
My juz po chrzcinach. Najwazniejsze ze pogoda
była. W sobote lalo I dzisiaj tez leje a wczoraj bylo ladnie I cieplo. Chlopcy grzeczni. Mati zasnal prawie od razu u emka na rekach. Filip sie wiercil w koncu zainteresowal sie dziewczynka co za nami siedziala I sie smiali do siebie. Pozniej troszke zaczal marudzic a na sam chrzest usnal. Dziecko padlo I nawet sie nie obudzil jak byl woda polewany.
Jeszcze 10dni I wracam do domu. Jutro czeka nas przeprowadzka do tesciow nie wiem jak ja to przezyje.
Pozdrawiam was

To wam sie udalo z ta pogoda Marcikuk. Jak bedziesz miala to wrzuc jakies zdjecia. A my wczoraj zaliczylismy pierwsza impreze roczniakowa kolegi maluchow, za tydzien robimy swoja.

witam
sylha ja tez zostalam sama bo moj tez w delegacji w sztudgardzie ,pojechal na 2 tyg ;-)na wekeend planuje spotkanie z przyjaciólka musimy ponarzekac na swoje tesciowe noi wlasnie apropo tesciowych to ja mojej stanowczo przykróciłam przyjscia do mnie i przesiadywania do wieczora wiec sie dzis zdziwila jak jej powiedzialam ze w tym tygodniu raczej ma nie przychodzic pozatym siostra ma urlop i na kilka dni wpada do mnie
no marcikuk to ci sie udalo z pogodą :-):-)
dziewczyny mąz kupil chodzik niestety tez bylam przeciwna ale moja milenka prawie nie chce z niego wyjsc i ładnie sie odpycha w nim ,niestety za chiny ludowe niechce raczkowac i jej nie zmusze do tego

reklama
Mam pytanie do dziewczyn których maluchy urodziły się ze znaczną różnicą w wadze.Czy z czasem maluchy zbliżyły się z kg do siebie czy nie? U mnie Szymon wazy już 8kg a Lenka 5,5 100_2523.jpg100_2529.jpg

Załączniki

• 100_2523.jpg
    100_2523.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 100_2529.jpg
    100_2529.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 47
Do góry