pikka
Fanka BB :)
różyczka właśnie taki podobny sprzedaję tylko zę sam leżaczek. jak dla mnie był ok. Mam jeszcze inny nie markowy polski, ale bujany bez wibracji. Oba różne i oba się przydały.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane... pierwszy raz wypowiadam się na forum i proszę o radę, moje córki skończyły już 9 msc i nie mają ŻADNEGO ząbka zaczynam się martwić, bo nie wiem jakie są komplikacje, jeżeli będą szły wszystkie na raz... proszę o rodęi wasze doświadczenie będzie mi bardzo bardzo pomocne buźkam
Witajcie mamusie! moje maluszki ważą ok 2220 i 2300g (były ważone tydzień temu). Usiłuję je karmić piersią, no i dokarmiamy z butli Nanem. Moje pytanie - ile czasu spędzały wasze maluchy przy cycu tak do wieku do 1mca? Moje zasysają się tak na góra 10 - 20 min, juz głupieję, nie wiem czy się najadają czy nie. Czasem potem potrafią dojeść z butli jeszcze 20ml a nawet 50 ml a czasem nie chcą nic. Generalnie problem z karmieniem piersią jest taki, że oni po 10 min zasypiają i nie ważne jak ich rozbudzać to nic to nie daje, a za pół godziny - godzinę znowu jest płacz bo głodni się robią, ponieważ za krótko jedli. I tak w kółko. Czasem zdarzy się, że zassają na dłużej i wtedy jedzą co 2-3h ale to żadko... Pieluchy moczą regularnie. Kupa tak raz, dwa razy dziennie.