Tunczyki- to jest wlasnie cudowne uk! Ja mieszkam w Londynie , moja Lena ma wadę genetyczną , której towarzyszy tez wiotkosc mieśni i te dzieci albo chodzą dopiero na 2-3 latka albo wogole i ci debilni lekarze twierdza ze ona nie musi mieć rehabilitacji !!! Wg nich rusza nozkami i raczkami wiec jedt super i po co jej rehabilitacje ! A oni maja 7 mies i Lena ani nie trzyma głowy ani sie przekreca sie nic. W Polsce powiedzieli mi, ze rehabilitacja to podstawa !!! Szkoda słów normalnie
cailina- zdrowka dla dzieciaczkow
Moniczzzka- ja nie pomogę bo głownie przez 3 mies sciagalam mleko głownie dlatego właśnie , ze nie chciało mi sue bawić w karmienie piersią co chwila lub czasami Mati jadl 45 min a okazało sie ze dalej głodny i nic nie zjadł i wtedy dopiero mleko ściągnięte . Mi było tak lepiej bo scuagalam po 100-150 ml z jednej piersi wiec na początku to nawet mrozic musiałam a plusem było tez to ze każdy mógł nakarmić . Oczywiście każdy wybiera to co dla niego lepsze .
u nas od 2 tyg pogoda fatalna , szaro , buro , deszczowa i zimno :-( ja zazwyczaj pisze z telefonu jak jestem na spacerku.
marcikuk- kiedy lecisz do pl? Czy juz jesteś ?
gieniek- gdzie ty sie podziewasz ?
Dziewczyny co dzieci skończyły rok to piszczcie od czasu do czasu co u was .
cailina- zdrowka dla dzieciaczkow
Moniczzzka- ja nie pomogę bo głownie przez 3 mies sciagalam mleko głownie dlatego właśnie , ze nie chciało mi sue bawić w karmienie piersią co chwila lub czasami Mati jadl 45 min a okazało sie ze dalej głodny i nic nie zjadł i wtedy dopiero mleko ściągnięte . Mi było tak lepiej bo scuagalam po 100-150 ml z jednej piersi wiec na początku to nawet mrozic musiałam a plusem było tez to ze każdy mógł nakarmić . Oczywiście każdy wybiera to co dla niego lepsze .
u nas od 2 tyg pogoda fatalna , szaro , buro , deszczowa i zimno :-( ja zazwyczaj pisze z telefonu jak jestem na spacerku.
marcikuk- kiedy lecisz do pl? Czy juz jesteś ?
gieniek- gdzie ty sie podziewasz ?
Dziewczyny co dzieci skończyły rok to piszczcie od czasu do czasu co u was .
Ostatnia edycja: