morgenrood
Fanka BB :)
No to super ze z Zosia wszystko ok, o opryszczke sie nie martw- to mniejsze zło niz bioderko moze nie zalapia bakterii
pozdrawiam i milego weekendu
pozdrawiam i milego weekendu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co jest najlepsze na ciemieniuszke? Stosowalam juz oliwke, wazeline, i Taki olejek z pl, ale nadal jest taka skorupka i te platki przylegaja mimo wyczesywania i mycia szamponem???
Sprobuj u nas z apteki szampon Dentinox cradle cap jest rewelacyjny !
Milenka uwazaj kochana teraz bardzo bo opryszczka jest bardzo niebezpieczna dla maluszkow.To jest wirus ktory jest bardzo
niebezpieczny w tym wieku. Wiem kochana co czujesz! Pomysl ze ja po porodzie w szpitalu dostalam trzy naraz.Byl naet u mnie lekarz i urzadzil sobie pogadanke jak to jest niebezpieczne.Czulam sie okroopnie bo urodzilam dzieci i tak sue balam ze cos im bedzie...W dodatku czlowiek odruchowo caluje ..
Kup Plasterki :-)
Milenka Slonce idealnie wszystko zeszlo:-), dzieki wielkie