reklama
morgenrood
Fanka BB :)
morgenrood ile Twoje dzieci spią w dzień tj ile razy po ile?
a i pytanie czy odbekujecie dzieciaki w czasie karmienia?bo ja tak w czasie jak i po skończonym karmieniu
one to roznie, przysypia im sie przy zabawie i wtedy tak z 20-30 minut. Od jakiegos czasu ucze je ze po 12:00 po butelce mleka zanosze ich na gore do lozeczek i tam spia do 14:00, jesli sie przebudzaja wtedy to nie wchodze i czekam az znowu zasna. Przewaznie sie udaje. Okolo 20:00 (zazwyczaj wczesniej bo juz sa marudne) dostaja ostatnia flaszke, buzi, dobranoc i spia do 7 rano, zazwyczaj musze je budzic, spiochy po butelce zostawiam je w lozeczku i zasypiaja. Spia wtedy do okolo 9. I tak w kolko :-)
Z odbekiwaniem to zalezy: z Lucasem 99% przerywamu mu w polowie na odbekniecie bo lubi ulewac i zwracac (wciaz niestety). Nie podoba mu sie to ale w koncu nie on jest szefem ;-) Maya jesli ladnie je to jej nie przerywamy ale ona z kolei nie zwraca.
Ale jestem spiacaaaaaaa, milej nocki
Karola,to za chwilke doczekasz się kochana przespanych nocek.
Hehe,dooobra Tosia. U nas Ania tez wiedzie kupkowy prym. Karola a jakich butelek używacie? My TT. A uzywacie sterylizatora parowego? Ja sobie nie wyobrazam zycia bez niego.Myk myk i butle gotowe do użycia. Buziaki dla Szkrabków i Franka. A własnie jak pierworodny się odnajduje po miesiącu od pojawienia się bliźniaków?
Kupilam butle TT chyba za 300pln i jak wrocilismy ze szpitala to byl nocny dramat bo nie chcieli z nich jesc i znalazlam taka stara butle Canpola po Franku, ktora notabene ze szpitala zabralam jak on sie urodzil i na pamiatke zostawilismy...i coz na drugi dzien pobiegl moj m do sklepu po butelki canpola takie zwykle.
Mam sterylizator parowy taki wielki i jest super,
Sluchajcie, moje dzieci naprawde najlepiej spia w wozku kurcze co to za akcja
A franio do niedawna super a od paru dni ma jakis kryzys, placzliwy jest i drazliwy:-(, a jak u Ciebie?
Milena23uk
Dziewczyny, 3majcie kciuki dzis mamy to usg bioderek z Zosiula i czekamy na werdykt strasznie sie denerwuje bo nie zniose jej widoku w pasie Boze udreka ;(((((. Milego dnia dla Was.
reniag
Powodzenia!!!! Wszystko będzie ok!!!
Kciuki zaciśnięte
Kciuki zaciśnięte
karola2112
Milenka trzymam kciuki, będzie dobrze:-)
lenna1982
My wit D podawaliśmy cały rok do wakacji na wakacje przerwa a teraz daję tran gdzie wit D jest. Dziwna pediatra. Wogóle wit D podaje się dopóki nie zarośnie ciemiączko a nie sądzę żeby takim maluchom już zarosło...
Karola z tym wózekim to jest tak że ja bym nie uczyła bo potem mogą nie spać w łóżeczkach. Nie pamiętam jak to było u jedynki ale któyś z jej chłopców spał w wózku napisz od niej to Ci podpowie co robić
Karola z tym wózekim to jest tak że ja bym nie uczyła bo potem mogą nie spać w łóżeczkach. Nie pamiętam jak to było u jedynki ale któyś z jej chłopców spał w wózku napisz od niej to Ci podpowie co robić
reklama
Milena23uk
Hej dziewczyny z Zoska wszystko ok, w pon wybieram sie do lekarza zeby sobie porozmawiac z pania doktor o jej 'luznym' biodrze... Dziewczyny jestem zalamana , wyszla mi oryszczka na ustach ;((( Boze ja sie chyba zaszczele!!! Czly czas calowalam male, i jeszcze dzis julka jadla z mojego talerza ;((((( gaszzzz nie wybacze sobie jak one zachorujaaaaaa!!!!!! fuck ciagle cos! I za jakie grzechy???